Aşa arată locuinţele sociale din oraşul cu primar propus ca politicianul anului pentru sprijinirea asistenţei sociale

• publicat la: 19 februarie 2018
Aşa arată locuinţele sociale din oraşul cu primar propus ca politicianul anului pentru sprijinirea asistenţei sociale

Imaginea de mai sus este de la una din locuinţele sociale ale Primăriei din plin centrul oraşului Carei. Nu este singura. Zeci de familii au o singură sursă de apă, aflată într-o locaţie crunt de mizerabilă, iar de grupuri sociale e mai bine să nu aducem vorba. Cine are dubii poate face o incursiune pe strada Doina la numărul 15.

După cum evoluează lucrurile în ziua de azi am ajuns în situaţia de a nu ne mai  mira de nimic. În ţara în care respectul pentru lege a ajuns la limita de jos ne putem întâlni şi cu situaţia în care un politician care are reţinere pe salar pentru datoriile pe care le are la bugetul de stat să fie nominalizat la Politicianul Anului de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali. S-a schimbat scara de valori şi se încurajează mai nou evaziunea?

Sau poate aceasta este condiţia pentru  a deveni un politician de succes.  În aceste condiţii Kovacs Jeno  este omul potrivit. Dacă mai adăugăm şi  faptul că discriminarea este specialitatea sa precum şi confiscarea adreselor de contact ale Primăriei pentru  filiala UDMR Carei tacâmul este complet. Important este că susţine asistenţa socială,  că asigură în centrul oraşului condiţii ca în imagini la locuintele de pe strada Doina sau Iuliu Maniu.

Priviţi cu atenţie imaginile din albumul de mai jos…

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1948565892058346

Acesta este un alt bloc social ce aparţine de Primăria Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/un-loc-de-joaca-ad-hoc-ascuns-de-ochii-lumii-dar-in-centrul-orasului-carei-la-blocul-primariei-chiriasii-fac-legea.html

Aici trăiesc cei fără adăpost. Deschideţi link ul şi vedeţi condiţiile  adăpostului din curtea Bibliotecii Municipale Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2017/12/apel-umanitar-mos-nicolae-are-nevoie-de-ajutoare-pentru-una-din-locuintele-sociale-de-la-carei.html

Doi bătrâni bolnavi au fost trimişi între timp la un sanatoriu din Bihor dar în rest…toate sunt la locul lor, ca în imagini.

Fiind vorba despre Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali merită să atragem atenţia asupra faptului că Centrul Social din Carei a fost renovat printr-un proiect cu finanţare europeană pentru a adăposti anumite activităţi dar este folosit şi ca loc pentru antrenamente sportive sau ca Sală de căsătorii şi Birouri spaţiu locativ sau agricol. Recepţia a fost semnată, lucrările încă nu sunt finalizate în totalitate.

Acesta să fie noul profil al politicianului de succes în România de la graniţa de nord-vest?

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/centrul-social-realizat-din-fonduri-europene-de-2-milioane-de-euro-se-crapa-pe-ici-pe-colo.html

Ironia sorţii e că va concura cu doamna Maria Grapini, europarlamentar, singurul parlamentar român care a luat atitudine în luna noiembrie 2017 când la Carei a fost arborat doar steag maghiar la dezvelirea grupului statuar din centrul oraşului.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de unio la 20 februarie 2018 - 15:39

Vaaaai, ce poza rau intentionata aia de pe strada Doina! Dar de ce ati facut-o pe ploaie si nu pe soare? In plus, cand ploua, locatarii mai au o sursa de apa suplimentara. De sus! Deci, iar dezinformati, conform finului lui k 0 vax albina si fotografului in chiloti de la anziks. Si nici nu ati remarcat spatiul verde din stanga, ventilatia turbo de la ferestre, tencuiala suprarealista si tencuiala postmodernista in stare de degradare controlata computerizat, nici ultima tehnologie de tratament vertical de implementare a calciului in augmentarea prin sursa celesta a celulelor interstitiale din componenta osaturii consumatorilor de apa plata de la adresa respectiva. N-ati remarcat nici conditiile excelente de socializare de sub generoasa copertina valurita artistic si impodobita multicultural in mirificul ei colorit stendhalian, asortat cu vestimentatia de ultim racnet a modei de la Paris etalata discret in spatiul iluminat feeric de la etaj. Iar BdC, eternul carcotas, critica permanent realizarile de top ale acestui Mecena al bunului gust, arbiter elegantiae, ocrotitorul si binefacatorul asistatilor sociali si premiatul asistentei sociale, inegalabilul, unicul si irepetabilul carmuitor peste Nagypusztalegelo es videke, Kk0vax (albina?).

de unio la 20 februarie 2018 - 15:42

Daca, totusi, se intreba unii despre cine era vorba in comentariul de mai sus, precizez ca este fierarul din Asuaj.

de Bulibașa la 20 februarie 2018 - 15:58

Trebuie votat și sprijinit de toți careienii, măcar din motive de patriotism local.

Acum 12 ore, KOVÁCS EUGEN (PRIMARUL MUNICIPIULUI CAREI) avea numai 27 (1,63%) de voturi din total 1651 voturi exprimate.

Mai mare rușinea!
Hai careienilor, nu mai dormiți, nu fiți indiferenți, votați primarul!
UDMR, ALDE si PSD Carei, urgent mobilizarea și executarea!

Lasati un comentariu