Careiul la Târgul Naţional de Turism al României

• publicat la: 23 februarie 2018
Careiul la Târgul Naţional de Turism al României

A 39-a ediție a Târgului de Turism al României, cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului, a fost deschisă în noile spații expoziționale ale Romexpo, pavilioanele B1 și B2.

 Au participat Dl. Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie României, Ministrul turismului, dl. Bogdan Gheorghe Trif, dl. Sorin Chiriță, City Manager, Primăria Municipiului București și Președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), dl. Nicolae Demetriade.

 Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. La ediția din acest an sunt prezenți 291 de expozanți, dintre care 88 străini și 203 români.

Municipiul Carei a fost reprezentat de Centrul de Promovare a turismului cultural, fiind promovate Castelul Karolyi, obiectivele de patrimoniu, monumentele, bisericile, spațiile de cazare, restaurantele, evenimentele culturale dar și obiectivele turistice din vecinătatea Careiului. La expoziție a fost prezentată noua broșură de promovare, care s-a bucurat de aprecierea specialiștilor și vizitatorilor.

comentarii

de Prof.Viorica Boldur la 23 februarie 2018 - 21:51

Ce e cu costumația aceea de opereta?Cineva o fi crezut altfel dar ținuta careienilor chiar nu reprezintă nimic si pe nimeni.Hai sa fim realiști!

Lasati un comentariu