Căruţa din parcul dendrologic a fost mutată pe altă porţiune de spaţiu verde

• publicat la: 23 februarie 2018
Căruţa din parcul dendrologic a fost mutată pe altă porţiune de  spaţiu verde

Campanie pentru protejarea spaţiilor verzi de pe domeniul public din Carei. Căruţa părăsită de luni de zile pe spaţiul verde din parcul dendrologic  a fost mutată câţiva metri mai încolo….pe un alt spaţiu verde. Utilajul greu de pe str.Ignişului staţionează în continuare pe spaţiul verde!

Buletin de Carei a semnalat în data de 6 februarie 2018 faptul că o căruţă a fost părăsită de mai multe luni de zile pe spaţiul verde din parcul dendrologic  care face parte din domeniul public al oraşului.

Un echipaj al Poliţiei Locale din subordinea Primăriei Carei s-a deplasat la faţa locului dar nu au fost luate la data respectivă măsuri de mutare a căruţei de pe spaţiul verde.

Potrivit indicaţiilor de pe pagina Primăriei Carei….Pe această cale, Primăria Carei solicită locuitorilor municipiului să protejeze spațiile verzi, pentru a căror întreținere se cheltuiesc sume importante din bugetul local, adică din banii contribuabililor. De asemenea, locuitorii care observă astfel de distrugeri ale spațiilor verzi sunt rugați să sesizeze imediat Poliția Locală Carei, la numărul de telefon 0726.244.481.,,  am sunat la  numărul indicat, zilnic.

Abia astăzi, 23 februarie 2018, căruţa a fost ridicată de pe spaţiul verde  DAR a fost mutată câţiva metri mai încolo, tot pe domeniul public al oraşului, pe un alt spaţiu verde din incinta parcului dendrologic.

Am semnalat şi faptul că un utilaj greu staţionează de câteva luni pe spaţiul verde de pe strada Ignişului, spaţiu aflat tot pe domeniul public al oraşului. Poliţia Locală din subordinea Primăriei Carei nu a acţionat nici în acest caz!

 

Primăria Carei nu este interesată de protejarea spaţiilor verzi de pe domeniul public? Ale cui interese le reprezintă Primăria Carei?

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/cine-a-pierdut-o-caruta-in-parcul-din-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/politia-locala-carei-si-protejarea-spatiilor-verzi-din-parc-venividi-vici.html

Lasati un comentariu