Director fără concurs la Poliţia Locală Carei. Telefonul Buletin de Carei dat în consemn

• publicat la: 12 februarie 2018
Director fără concurs la Poliţia Locală Carei. Telefonul Buletin de Carei dat în consemn

Poliţia Locală Carei nu mai răspunde la numărul de telefon al Buletin de Carei. Am afirmat că vom suna la numărul de telefon indicat pe pagina Primăriei Carei pentru semnalările distrugerii spaţiilor verzi întreţinute cu bani publici  până când  se vor lua măsuri. Am sunat de pe alt număr pentru a semnala staţionarea căruţei pe spaţiul verde din parcul dendrologic şi dispecerul de la Poliţia Locală a răspuns instantaneu. Aşa se procedează când directorul de la Poliţia Locală Carei este numit şi nu dă concurs pe post? Sau când Raportul de activitate este prezentat din 2 în 3 ani? Jonglerii pe bani publici!

Căruţa verde staţionează de luni de zile pe spaţiul verde din Parcul Dendrologic care este domeniul public conform celor declarate de Emil Petcu, director al biroului de patrimoniu şi domeniu public din cadrul Primăriei Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/veste-proasta-primaria-carei-nu-isi-protejeaza-spatiile-verzi.html

Poliţia Locală din subordinea Primăriei Carei nu intervine deşi a făcut cunoscut faptul că…,,Pe această cale, Primăria Carei solicită locuitorilor municipiului să protejeze spațiile verzi, pentru a căror întreținere se cheltuiesc sume importante din bugetul local, adică din banii contribuabililor. De asemenea, locuitorii care observă astfel de distrugeri ale spațiilor verzi sunt rugați să sesizeze imediat Poliția Locală Carei, la numărul de telefon 0726.244.481.,, apare scris pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

Cui se subordonează Primăria Carei? Doar anumite persoane au voie să distrugă spaţiul verde fără a fi amendate?

Buletin de Carei

comentarii

de poet careian 2018 la 12 februarie 2018 - 18:30

butoanele de gunoi verde furate,(de la platani pta 1 mai),pe cine intereseaza,politia locala oarecum asta raporteza,de ce nu este cu alte inlocuite,putem plati taxe si impozite,oras carei citz bine modernizate,putem bucura de zile frumoase.

de ☺ la 12 februarie 2018 - 22:12

Frumoasa poza! Turistilor precis va placea sa vada aceasta caruta fromoasa.Sant foarte fericit si mandru ca sant careian si avem o caruta atat de frumoasa!

de avram la 13 februarie 2018 - 06:39

hei kozlemeny sa nu te muste sarpele cat de curand.sa vezi ce patrulare faci atunci in valaj.

Lasati un comentariu