Imaginile Buletin de Carei sunt apreciate de presa judeţeană

• publicat la: 14 februarie 2018
Imaginile Buletin de Carei sunt apreciate de presa judeţeană

Luni, 12 februarie 2018, a avut loc un accident rutier în Grădina Viilor din Carei. Fotografiile  de la acel accident au apărut în materialul întocmit de Buletin de Carei. Ulterior, ele au fost preluate de către o parte din presa judeţeană, cu menţionarea sursei, aşa cum se procedează de altfel. Nu este pentru prima dată când imaginile  postate de Buletin de Carei sunt preluate cu menţionarea sursei. Ne bucurăm că ele sunt  apreciate şi promovate.

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/accident-in-gradina-viilor.html

Singurii care se fac  de râs cu acuzaţii de furt pentru preluare de imagini de la evenimente postate în spaţiul public , cu menţionarea sursei,  sunt apropiaţii primarului din Republica de la Carei, Szasz Lorand şi Megyeri Tamas Robert.

http://www.buletindecarei.ro/2018/01/ignoranta-sau-prostie-din-partea-unul-fost-consilier-sau-doar-slaba-intelegere-a-limbii-romane.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/szasz-lorand-si-megyeri-tamas-mint-cu-nerusinare-pe-bani-publici.html

Doar ei cred că pot trăi sub o cupolă de sticlă, detaşaţi de lumea reală, sub oblăduirea unei conduceri de moment. Ce fel de  presă locală fac cei care nu se deranjează să vadă cum arată arborii tăiaţi din parc sau căruţa care stă pe spaţiul verde din parcul dendrologic?

Nici de paguba de 5,77 milioane de lei constatată de Camera de Conturi Satu Mare  nu sunt interesaţi cei ce fac presă doar pentru …imaginea  primarului cu datorii la bugetul de stat?

Buletin de Carei

 

comentarii

de pro ciuta la 14 februarie 2018 - 20:02

Esti o proasta nu-i asa ? Raspuns : Da sunt , pentru ca ma bucura necazul altuia , asa ca in loc sa ma odihnesc acasa dupa o zi de lucru , alerg sa fac poze de doua paralale ! Unde ai fost doamna cand s-a lucrat la schimbarea stalpului rupt ? Sau aste nu este asa de senzational ?

de cetateanu gogu la 14 februarie 2018 - 21:32

@prociuta…
ma baiatule, vis a vis de tine tot pe aici mi-am mai exprimat parerea!
Sincer sa fiu nu am crezut ca e asa mare bai cu tine. Se spune ca daca vorbesti singur nu-i bai dar daca iti si raspunzi esti deja perit. Fugi repede si i-ati boabele da nu alea contra prostiei ca din alea nu exista …celelalte. Nu cred ca mai pot avea nici alea efect asupra ta. Iarta-l Doamne ca nu e responsabil de ce spune, traieste in lumea lui.

de raducu la 14 februarie 2018 - 21:46

papagalii aia doi nu stiu cum se procedeaza in presa pentru ca ei fac mercenariat nu presa/se tem sa iasa in oras singuri si merg numai in doi.

de pro ciuta la 14 februarie 2018 - 22:54

Daca eu intreb atunci trebuie ca eu sa si raspund ca daca altcineva raspunde gresit atunci o sa radeti ca nu am pus bine intrebarea asa ca sa nu fiti voi asa destepti.Eu nu am bucurat cand primarul a avut 3 executari silite in 2008!

Lasati un comentariu