În judeţul Satu Mare consilierul personal al unui primar hărţuieşte comentatorii şi le încalcă dreptul la demnitate

• publicat la: 3 februarie 2018
În judeţul Satu Mare consilierul personal al unui primar hărţuieşte comentatorii şi le încalcă dreptul la demnitate

Nici de această dată primarul Kovacs din Carei nu a avut mână bună la ales consilier personal…  numai dacă nu cumva NU  doreşte să aleagă pe cineva care  stăpâneşte bine limba română şi se exprimă civilizat. După gafele legate de scrierea greşită a numelor  unor persoane  reprezentative din Carei, consilierul personal al primarului trece la ameninţări şi jigniri. Priviţi şi citiţi cum se exprimă un consilier personal al unui primar de municipiu din judeţul Satu Mare.

Ce fel de persoană este cea care hărţuieşte şi jigneşte comentatorii de pe grupurile sociale? Cuvântul  ,,jignire,,  este oricum prea blând pentru modul în care se exprimă consilierul primarului la adresa  celor care deranjează…liniştea administraţiei locale.

Exprimarea lui Szasz Lorant în comentariile postate la articolele Buletin de Carei excede libertăţii de exprimare în conformitate cu legislaţia din România şi jurisprudenţa Curţii Europene a Drepturilor Omului.

Până nu se menţionează sursa imaginii îl acuzăm de furt pe consilierul necuviincios. Evenimentul nu era unul de partid  ci al unei asociaţii culturale unde fiecare participant şi-a plătit consumaţia.

Consilierul în cauză este cunoscut  limbajul necuviincios folosit în campaniile de presă şi linşajul la adresa persoanelor incomode încă de pe vremea când  lucra în presa judeţeană.

Buletin de Carei

Buletin de Carei este atacat constant şi denigrat pentru că scrie despre realitatea careiană şi despre administraţia locală.

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori… de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la respect, condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii ! Milităm pentru transparenţa în administraţie şi libertatea de exprimare fără a fi hărţuiţi, înjuraţi şi denigraţi!

 

Lasati un comentariu