La Carei va avea loc a IV-a ediţie a Taberei Judeţene de Matematică

• publicat la: 2 februarie 2018
La Carei va avea loc a IV-a ediţie a Taberei Judeţene de Matematică

De luni, 5 februarie 2018, debutează la Carei a IV-a ediţie a Taberei Judeţene de matematică, la Liceul Tehnologic Simion Bărnuţiu.

Prima zi va fi una de acomodare, cu activităţi mai lejere dintre care menţionăm o vizită la Clubul elevilor Carei, secţia Tenis de masă.

Următoarele zile sunt dedicate studiului, în prima parte a zilei, şi ieşirilor în localităţile învecinate sau întâlniri cu diverse persoane din variate domenii de activitate în a doua parte a zilei.

Elevii vor efectua o excursie  la Petreşti, se vor întâlni cu psihologul şcolar Raluca Jurge sau se vor delecta cu activităţi sportive. Testul final la Matematică va  fi susţinut în data de 9 februarie, ultima zi a taberei de la Carei.

Profesori din tot judeţul vor fi prezenţi la catedră. Elevii participanţi provin din şcolile din Tăşnad, Negreşti Oaş, Satu Mare şi Carei.

Menţionăm că în acest an, Olimpiada Naţională de Matematică va avea loc  în judeţul Satu Mare, în oraşul reşedinţă de judeţ şi în Negreşti Oaş. Programul evenimentului din luna martie a acestui an va fi comunicat la timpul potrivit de către Inspectoratul Şcolar Judeţean.

comentarii

de Tudor la 3 februarie 2018 - 11:39

Noroc cu inspectoratul judetean ca mai avem si tabere romanesti la Carei!

de sinkzsuzsanna la 4 februarie 2018 - 12:51

Tudor, dragule Tabăra de matematică nu este o tabără despre românism. Este o tabără organizată pentru copiii talentați la matematică și se organizează peste tot în țară.DEci, nimic legat de norocul purtat de cineva, nici măcar de BdC. Este vorba de talent, inteligență și știință.

de geta la 4 februarie 2018 - 17:17

jujika draga nu mai este loc la baiamare pentru rautatea ta si ai venit sa arunci din ea si la carei?
aici chiar este vorba de romanism pentru ca la carei e singura tabara care se face in limba romana! in vacanta vei incepe iarasi cu mizeriile tale de la comentarii?mai bine ai invata copii cate ceva despre toleranta!

de unio la 4 februarie 2018 - 19:17

A iesit sonk zsuzsanna de la sare si a ametit de la prea mult fum? Care tabara „despre romanism”?

de Andrei la 4 februarie 2018 - 21:48

saracii elevii de la Baia Mare ! oare parintii stiu ce profesoara au si cu ce se ocupa ea in timpul vacantei ? sa postam si noi la Baia Mare ce fel de comentarii posta pe aici jujica .

Lasati un comentariu