Obsesiile şi frustrările lui Szasz Lorand consilierul primarului Kovacs de la Primăria Carei

• publicat la: 25 februarie 2018
Obsesiile şi frustrările lui Szasz Lorand consilierul primarului Kovacs de la Primăria Carei

Cititorii Buletin de Carei ale căror initiale ale numelui sunt P si U sunt rugati să se abţină de la comentarii în care folosesc doar iniţialele lor. Szasz Lorant vânează asemănările cu organele sale de interes şi le postează pe blogul său.Observaţi că particula  ,,la,,  apare şi la comentatorul paul la fel ca la oricare alt comentator.

Nu cele de cercetare a abuzurilor din Primăria Carei. O fi fost şi el convocat la Consiliului National pentru Combaterea Discriminării care nu  trimite la plimbare  cetăţenii aşa cum a scris despre Parchetul Carei?

La fel ca şi predecesorul său,consilierul Megyeri  care nu ştia cum funcţionează Google Ads, consilierul Szasz caută  orice poate abate atenţia de la ceea ce se întâmplă în administraţia locală din care face parte.

Primarul Kovacs a angajat în luna octombrie 2017 un consilier personal la cabinetul sau din Primărie, care se pare că este obsedat de organe sexuale.  Nu ne interesează dacă a ajuns la o vârstă critică sau e vorba doar de  frustrare sau alte complexe.  Interesează doar faptul că apariţia sa în presa scrisă din Carei a importat  de la Satu Mare tot ce a fost mai  greţos, limbajul pestilenţial şi linşajul împotriva celor ce deranjează liniştea angajatorului său de moment.

După plecarea sa de la cotidianul judeţean din Satu Mare au dispărut şi comentariile mincinoase cu limbaj de maidan precum şi articolele denigratoare la adresa  persoanelor incomode primarului Kovacs.

Pe blogul consilierului primarului Kovacs apar postări în fiecare zi în timpul programului de la primărie dar denigratoare sunt doar la adresa persoanelor care semnalează ilegalităţile din Primăria Carei unde este angajat.

Deci atenţie cei care vă numiţi Paul sau Paulina sau Petre sau Pamfil sau Petronela sau Pop sau Pavel sau Precup sau Ureche sau Ursan sau Urania sau…pentru că sunteţi monitorizaţi de  consilierul primarului de la UAT Carei  cu apucături staliniste.

Lăsând gluma deoparte, cu sau fără astfel de comentarii, la Primăria Carei apar pe pagina oficială Declaraţii de interese mincinoase în cazul primarului sau viceprimarului sau nu apar deloc în cazul unor consilieri local. Pe pagina oficială a Curţii de Conturi a României apare şi Raportul constatator de  la Primăria Carei unde paguba consemnată depăşeşte 5,77 milioane RON. Garda de Mediu Satu Mare  a aplicat recent sancţiuni firmei care operează tăierile în parcul dendrologic Carei. Asociaţia Equus a primit aviz de înfiinţare înainte  cu 2 luni de a obţine concesionarea clădirii prin hotărâre de la  Consiliul Local Carei.

Până în 2016 preşedinta acestei asociaţii a fost angajată la Primăria Carei şi a beneficiat de lucrări pentru  clădirea primită în concesiune  dar pentru care nu a plătit impozitul aferent!

Atragem atenţia asupra faptului că materialele ce apar în Buletin de Carei au la bază documente oficiale ce apar pe paginile Primăriei Carei , a altor instituţii ale statului român sau primite în urma solicitărilor scrise adresate conform legii 544 din 2001.

Urăm ciracilor primarului Kovacs distracţie plăcută dacă tot nu au alte noţiuni despre  ce înseamnă un abuz sau o ilegalitate. Păcat de banul public careian.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu