Preocupările consilierului primarului din Carei la locul de muncă

• publicat la: 1 februarie 2018
Preocupările consilierului primarului din Carei la locul de muncă

În fiecare zi, consilierul primarului din Carei dar şi fin al  acestuia postează materiale pe blogul său personal  în timpul orelor de program.  Sau poate primarul Kovacs i-a stabilit orarul de lucru …între postările din presă care atacă presa independentă.

Nimic despre tăierile de arbori protejaţi din parcul dendrologic nu apare în presa de casă a primăriei Carei şi nici despre Raportul Curţii de Conturi şi paguba de peste 5,77 milioane de lei sau despre prezenţa inspectorilor de la Curtea de Conturi la primăria Carei … Nu e voie a se scrie despre aceste realităţi? păi ce fel de scriitori mai sunt cei ce atacă oamenii independenţi din Carei ?

Priviţi cum se încaieră din biroul de la primărie cu cititorii….Priviţi orele la care postează şi preocupările sale  din postura de consilier al primarului municipiului Carei….nu ratează nici un grup de socializare ..şi totul din biroul din Primăria Carei.

 

 

 

Buletin de Carei

Atacurile  la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

comentarii

de Poet Careian la 1 februarie 2018 - 14:16

domnule primar dvs platiti pe cineva sa atace pe cei care scriu adevarul despre ce se petrece la primaria Carei?
nu puneti pe scriitori sa spuna de ce ati inchis si a 5 a firma de mobilier si de ce nu va platiti datoriile? asa ar fi corect fata de careieni!

de careian la 1 februarie 2018 - 15:06

Fara noi careienii, erai un boschetar primarule!

de careian la 1 februarie 2018 - 16:18

DUMNEZEULE!!! CATA HOTIE ESTE LA PRIMARIA DIN CAREI! DOAMNE!!!SI TOATA LUMEA TACE!!!

Lasati un comentariu