Primăria Carei menţine Monumentul Ostaşului Român în beznă (2)

• publicat la: 5 februarie 2018
Primăria Carei menţine Monumentul Ostaşului Român în beznă (2)

Şi astăzi, 5 februarie 2018, BEZNĂ totală la Monumentul Ostaşului Român din Carei! Renumitul monument de for public este TOTAL  neiluminat de către Primăria Carei. În Anul Centenar, Primăria ţine în beznă Monumentul Ostaşului Român din Carei. Şi azi este  neiluminat. Buletin de Carei a semnalat acest aspect încă din 20 august 2017 şi am revenit şi în luna ianuarie 2018.

http://www.buletindecarei.ro/2017/08/monumentul-ostasului-roman-din-carei-nu-este-iluminat.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/01/monumentul-ostasului-roman-din-carei-tinut-in-bezna.html

În conducerea municipiului Carei nu există niciun român.

În jurul acestui monument de for public au fost plantaţi  nu demult brazi ceea ce denotă adevăratele intenţii ale conducerii municipiului Carei.

Cui îi este frică de Monumentul Ostaşului Român din Carei?

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2017/02/planul-de-impadurire-al-primariei-pentru-ascunderea-simbolului-romanesc-monumentul-ostasului-roman-a-dat-roade-carei-1988-vs-carei-2017.html

Pentru astfel de semnalări Buletin de Carei este atacat constant şi denigrat.

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori… de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la respect, condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

comentarii

de IOAN la 6 februarie 2018 - 09:28

Sa facem o petitie sa fie iluminat , dar nu oricum ci in trei culori : rosu , galben , albastru

Lasati un comentariu