Şedinţă ordinară a Consiliului Local. Scutiri de impozite, aprobări de bugete şi rectificări

• publicat la: 19 februarie 2018
Şedinţă ordinară a Consiliului Local. Scutiri de impozite, aprobări de bugete şi rectificări

Marţi, 20 februarie 2018, de la ora 13,00 , va avea loc şedinţa ordinară a CL Carei. Oare dezbaterile  despre Bugetul Local pe 2018 precum şi rectificările de buget vor aduce în sală şi Directorul economic sau rămâne tot în sarcina administratorului public Beko oferirea explicaţiilor cerute de primar la intervenţiile consilierilor?

 

Găsim pe Ordinea de Zi şi solicitare de scutire pentru Asociaţia Equus care prestează activităţi comerciale şi care nu a plătit ani buni nici utilităţile şi nici impozitul pe clădire.Pentru această asociaţie Primăria Carei a cumpărat doi cai de rasă cu peste 18 mii lei bucata pe care apoi i-a dat în concesiune.

Dacă se aprobă pentru o asociaţie scutirea atunci  ar trebui ca toate asociaţiile să fie  scutite de la plata impozitelor şi taxelor locale.

Buletin de Carei

comentarii

de mihai la 19 februarie 2018 - 17:17

Ca platitor de taxe si impozite vreau sa stiu motivul pentru care cer sa fie scutiti de impozite .Oare pentru ca la Podoaba se duc toti hoti din primarie sa joace tenis sau pentru ca este ginerele lui Kaiser alcolistu,iar pe cei cu cai de ce sai scuteasca ore se duc sa calareasca oare pe cine calaresc ?

de Poet Careian 2018 la 19 februarie 2018 - 19:03

Unii sa calareasca,altii sa raceasca,influenza mare boala,dar oricum sunt multi saraca ,scutiti si fraeriti,bucuria sa gasiti.

de reka la 20 februarie 2018 - 08:02

daca atata firme se scuteste de darile la oras atunci numai omul sarac trebuie sa plateasca?

de Primasul tau si echipa. la 20 februarie 2018 - 08:57

Dragi tovarasi si prieteni!Toti cu probleme ce tin de administratia publica lacala Municipiului Carei, sant invitati cu Mare drag! la aceasta sedinta publica Consiliului Local Carei.Va asteptam cu drag pe totii!

de cucu la 22 februarie 2018 - 13:28

danielista- telefonista,

de Buletin de Carei la 22 februarie 2018 - 15:41

Va rog sa nu credeti ca daca schimbati nick urile nu vedem ca postati din acelasi loc. Zecile de injuraturi care intra in spam le-am salvat si le pastram. Legea e lege si trebuie respectata. Aveti o problema cu noi, romanii? Domnul consilier Robert are remuscari?

de Leitner la 22 februarie 2018 - 17:44

Pentru Buletin de Carei
Buna
Ca sa inteleg si eu ce aveti cu mine, ce am facut? unde?, ce injuraturi? de pe ce nick si cand?.

de Buletin de Carei la 22 februarie 2018 - 20:11

Va rugam sa nu va victimizati fara motiv. Dvs sunteti comentatorul ,,cucu,,? Raspunsul era pentru el si pentru postarile lui care au ramas in spam. Buletin de Carei nu a scris nimic despre consilierul Leitner! Sa aveti o seara linistita.

de mihai la 24 februarie 2018 - 12:47

Pana cand aceste gunoaie din primarie si cei care sant scutiti de impozite nu vor disparea din peisaj noi romani vom fi tratati ca pe vrema hortistilor.Jos mainile depe careiul nostru jigodiilor.

de parinte la 25 februarie 2018 - 15:28

La Podoba Mircea sunt inscrisi foarte multi copii la tenis de masa, si practica acest sport,in conditii extraordinare, fara a plati vreo taxa sau cotizatie.Daca s-ar percepe vreo cotizatie,eu nu mi-as lasa copilul acolo.Dar daca ar trebui de platit vreun impozit pe cladire,sigur ca tot in capul nostru s-ar sparge,si copii ar trebui sa cotizeze(fapt care ar scadea drastic numarul copiilor de la acest sport).

de gioni la 25 februarie 2018 - 15:57

ma parinte asa scrii tu ca si cucu si castex!intai trebuie sa ai copil si apii sa spoui ca esti parinte!

de mihai la 27 februarie 2018 - 13:57

Podoaba Mircea poate sa practice sport in conditii extraordinare dupa ce ia facut primaria carei sala unde este si sauna ia sa dea tuturor cluburilor asa conditi sa vedem se vor primi .Podoaba este un lingau nu face nimic pentru copii face doar pentru orgoliul lui

de mitica la 27 februarie 2018 - 14:02

lasa mai mihai vrajeala ca stim ca doar inciti aici sa spui ca numa pe buletindecarei apar asa comentarii! daca esti tare ia baga tu comentariile astea pe opinia finului primarului si sa vezi tu cum le sterge. ma da fraieri ne credeti!

Lasati un comentariu