Szasz Lorand fin şi consilier personal al primarului din Carei denigrează un inginer constructor din Bucureşti

• publicat la: 21 februarie 2018
Szasz Lorand fin şi consilier personal al primarului din Carei denigrează un inginer constructor din Bucureşti

Primarul Kovacs, preşedinte al UDMR din Republica de la Carei are imunitate şi poate denigra pe oricine fără să suporte rigorile legii? Un inginer constructor  cu realizări în domeniu este denigrat de consilierul personal al primarului Kovacs doar pentru că emite opinii personale la adresa  unor articole din realitatea careiană. Ce frustrări trebuie să ai la activ  ca să numeşti un comentator onest ,,postacul din Africa al Danielei Ciută,, ? Inginerii români care au lucrat în Africa trebuie supuşi oprobiului public?

Vă daţi seama ce fel de persoană a angajat ca şi consilier personal un primar de municipiu din România? Adică cei care comentează la articolele ce apar pe portalurile de ştiri din ţară trebuie numiţi postaci şi linşaţi mediatic? Pentru astfel de persoane nu se aplică legea domnule Asztalos Csaba de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) ? Prevederile legii se aplică doar când este vorba de premierul Viorica Dăncilă? Noi, cetăţenii de rând care nu suntem bugetari şi care ne plătim la timp taxele şi impozitele putem fi denigraţi  pe banii noştri de orice  fin de primar de municipiu?

Primarul Kovacs a fost convocat   pentru a da socoteală pentru afirmaţiile sale  denigratoare la adresa locuitorilor  din sudul României.

Şi de această dată primarul a fost denunţat ca persoană fizică deci  consilierul său nu avea cum să afle de această reclamaţie decât dacă Kovacs îi furniza toate datele. La fel ca în cazul proiectului ,,Realizare parc din centru Carei,,, caz clasat de Parchetul de pe lângă judecătoria Carei  după o motivaţie străvezie.  Orice careian ştie că acel parc există de peste 50 de ani deci nu era nevoie de fonduri pentru Realizare parc.  Am cerut la acea dată expertiză, plătită din surse proprii pentru a demonstra că lucrările din teren NU CORESPUND cu documentaţia tehnică.  Nu se doreşte. Deci realitatea nu bate cu cele menţionate în documentaţia de clasare a cazului.  În Republica de la Carei colaborarea între instituţii e  strânsă. O fi şi în interesul cetăţeanului şi al banului public?

Priviţi ce exprimare şi câtă siguranţă  privind deciziile Parchetului de pe lângă Judecătoria de la Carei!

,,Atât Mărieş cât şi Nemethi au fost trimişi la plimbare de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, care au clasat dosarele pe motiv că nu s-au constatat încălcări ale Codului Penal. În septembrie 2016, au primit aceeași soluție alte două plângeri ale Danielei Ciută împotriva primarului Eugen Kovacs,,.

Incapabil sau lipsit de posibilitatea de a reda ilegalităţile şi abuzurile din Primăria condusă de nănaşul preşedinte la UDMR Carei? Lorand cel care îşi denigrează rând pe rând toţi angajatorii vrea să abată atenţia de la abuzurile comise de nănaşul său prin denigrarea celor cu spirit civic care consemnează realitatea careiană. Nu tu deplasări în teren pentru a afla necazurile de zi cu zi ale careienilor de rând ci doar încondeierea  contribuabililor oneşti cu spirit civic.

Szasz Lorand a fost angajat la Primăria Carei după ce ani de-a rândul a linşat  mediatic toate persoanele cu opinii diferite de ale lui Kovacs Jeno sau care au demarat  anchete despre abuzurile comise în Primăria Carei.

Paguba de 5,77 milioane RON constatată de Camera de Conturi Satu Mare a fost trecută sub tăcere de presa plătită de Primăria Carei din banii careienilor din care face parte şi Szasz Lorand.

Speriat că dacă pică nănaşul pică şi locul lui cald din Primărie, Lorand trece la ce ştie el mai bine să facă….denigrarea  cu limbaj de mahala.

Dacă Andrei Păunescu este ocupat  cu evenimentele culturale organizate în toată ţara nu acelaşi lucru se întâmplă cu Aurel Filon, un inginer constructor de succes cu domiciliul în Bucureşti. Cu siguranţă acesta se va ocupa de protejarea imaginii sale şi a familiei sale.

Fiecare va răspunde pentru faptele sale  dar ca să denigrezi un inginer român doar pentru că a lucrat în Africa o perioadă de timp şi pentru că îşi exprimă cuviincios părerea la comentarii la fel ca milioanele de români, maghiari, germani, slovaci sau alte naţionalităţi  depăşeşete deja limita normalului.

Domnul Nemethi va cere în continuare cei 5 mii lei care i se cuvin , la fel şi suma aferentă concediului de odihnă, sumă confirmată de către ITM Satu Mare.

Aşteptăm Szasz Lorand  să faci publică măcar una dintre ilegalităţile şi abuzurile lui Kovacs Jeno din Primăria Carei.  Frica de găleata de bălegar  primtă în cap de la Veres Toma, soţul  lui Veres Anna ce administrează asociaţia Equus scutită de impozit  te ţine departe de codul deontologic?

Szasz Lorand poate să ne spună de ce nănaşul său primar nu are trecută în Declaraţia de interese calitatea de membru fondator la Asociaţia Equus pe care o scuteşte de impozite?

Că doar  se presupune că ştie să citească  o Declaraţie de interese şi un Statut al Asociaţiei Equus la care are acces.

Daniela Ciută

comentarii

de Calul lipițan la 21 februarie 2018 - 20:42

Găleata cu balegă de cal | Buletin de Carei – luna Iunie 2014.
Acum aproape 4 ani!

http://www.buletindecarei.ro/2014/06/galeata-cu-balega-de-cal.html

de agnes la 21 februarie 2018 - 22:58

ce rusine! primarul numai oameni fara educatie angajeaza? unul umbla in chiloti prin castel iar asta de acum vorbeste ca si corturarii.
asa mare nevoie de bani are ca nu se uita pe cine are in jur?

Lasati un comentariu