Szasz Lorand şi Megyeri Tamas mint cu neruşinare …pe bani publici

• publicat la: 2 februarie 2018
Szasz Lorand şi Megyeri Tamas mint cu neruşinare …pe bani publici

Nu ştiu cum  se face dar de  câte ori scot în evidenţă câte un abuz al actualei administraţii locale mă trezesc cu câţiva ,,lăudători,, .  Tonul e dat de Megyeri Tamas  şi de Szasz Lorand, fostul şi actualul consilier al primarului.

Mă acuză de furt şi unul şi altul că vezi  Doamne am preluat 2 imagini de la balul UDMR Carei  dar nu oferă nici o dovadă în sprijinul celor afirmate...Se plâng ca doi copii răsfăţaţi care dau cu  dosul de pământ când nu li se  cumpără o jucărie sau nu li se împlinesc poftele.

Păi cum rămâne cu menţionarea sursei  în articolul Buletin de Carei pentru care mă acuză de furt? De ce nu au publicat şi dovada în sprijinul celor  răcnite din toţi plămânii? Să  nu recunoască cei doi litere cu care am scris în limba română care este sursa imaginilor? Se scrie diferit în limba maghiară care este sursa?

E clar  că  amândoi   au mintea scurtă. Pentru că nu stăpânesc bine limba română şi nu mă refer   la cunoşterea de cuvinte în limba română, precizez   că  prin minte scurtă  m-am referit la memorie  scurtă.

Priviţi ce scria Szasz acum un an după ce şi el şi fostul ocupant al scaunului său au preluat  din Buletin de Carei  pasaje din articolul din 30 ianuarie 2017 …,, Adică, peste tot în lume se poate cita inclusiv din operele, respectiv lucrările unor genii sau savanţi,  cu condiţia de a preciza sursa,  dar nu este permisă citarea scuzelor publicate din dispoziţia instanţei de către Buletin de Carei. Curat murdar, coane Fănică!,,

Cei doi blogeri care depind de banul public  au ignorat cu bună ştiinţă  cele scrise în articolul Buletin de Carei  din 30 ianuarie 2017 din care ei au preluat doar ce au vrut  şi au şters  cuvintele ce nu le-au convenit.

,,Acest material este proprietatea Diverti Media SRL Carei şi nu poate fi preluat şi postat online sau publicat decât integral cu acceptul proprietarului.  În caz contrar  se vor  suporta consecinţele legii.,,

.

Acestea sunt persoanele alese  de primarul Careiului  ca să îl consilieze …..Cultivarea minciunii şi a manipulării opiniei publice să fie criteriul după care primarul îşi alege consilierii personali?

Nu ştiu  de unde găseşte primarul nostru numai consilieri isterici şi cu slabă ţinere de minte….şi  pe deasupra şi invidioşi pe cei care sunt independenţi financiar şi nu depind de banul public.

 

Daniela Ciută

Lasati un comentariu