Vezi cine va accepta oferta Jobikk de a avea birou la Carei

• publicat la: 28 februarie 2018
Vezi cine va accepta oferta Jobikk de a avea birou la Carei

Anton Kovacs Puha a anunţat prin intermediul unui comentariu postat pe pagina de  Facebook  a lui  Szasz Lorand  faptul că după ce va lua fiinţă  filiala partidului Noua Dreaptă va deschide un birou al Jobikk la Carei,  fiind deja contactat de aceştia de acum 6 ani.

Mai mult sau mai puţin întâmplător, Szasz  Lorand este prieten pe Facebook cu Antal Kovacs.

Devine tot mai clar în jurul cui se va coagula acest birou la Carei. Din comentariile pe care le puteţi citi din capturile de imagini de pe pagina de Facebook a lui Szasz  de la  Opinie de Carei , uitaţi ce li se pregăteşte românilor.

Menţionez că  anunţul a apărut la rubrica de comentarii a paginii lui Szsasz, postarea lui fiind permisă de acesta care este  nimeni altul decât consilierul personal al primarului UAT Carei.

Să fie oare la curent şi primarul cu intenţia prietenului  consilierului său personal  Szasz Lorand  de a înfiinţa la Carei un birou al  Jobikk?

Antal Kovacs nu este  singurul prieten al lui Szasz Lorand care postează comentarii  incitatoare. Un alt amic al său pe care îl promovează constant  face referire la deportarea din oraş ca urmare a articolelor ce apar  pe Buletin de Carei, cel la care face referire  concretă fiind cel în care anunţam  închiderea temporară a studioului Radio Transilvania Carei şi mutarea lui la Satu Mare. Doar Buletin de Carei a  oferit informaţii despre postul de radio local.

În calitate de urmaş direct al unei familii de români deportaţi de administraţia hortystă instaurată în Carei  în toamna anului 1940 atrag atenţia asupra pericolului  reînvierii  practicilor acestui regim totalitar  de către persoanele ale căror nume apar la comentariile din imagine. În anul 1940, toamna, familia mea, bunicii şi părinţii mei, au fost  expulzaţi din oraşul şi ţara lor de  către administraţia hortystă instaurată după Cedarea Ardealului doar pentru vina de a fi români.

Să  îţi fie ruşine Megyeri Tamas Robert că eşti prieten cu Szasz Lorand pe  Facebook!

 

Daniela Ciută

comentarii

de unio la 28 februarie 2018 - 23:07

jobbik este partid legal in Ungaria. In Romania, nu. Astept cu nerabdare deschiderea biroului unui partid din alt stat pe teritoriul Romaniei. Ca de inscris in registrul partidelor politice, nu mai este cazul, din moment ce uniunea ungureasca poate participa la alegeri, chiar daca nu este inscrisa ca partid / alianta. Deci poate si Jobbik. Dar, de curiozitate, ca tot locuieste in Germania, personajul asta Kovacs Puha nu poate sa deschida biroul jobbik in Germania?

de Dula Zsolt la 1 martie 2018 - 13:38

In calitate de membru al Consiliului National si organizator al membrilor Jobbik din Satu Mare, doresc sa va informez in mod cat se poate de oficial ca miscare din care fac parte nu doreste sa sa deschida nici un birou la Carei si nu are nici o legatura cu persoana amintita in articol.

In ideea ca sunteti o publicatie serioasa, va rog sa nu dati curs unor postari iresponsabile de natura sa afecteze imaginea organizatiei noastre.

Va multumesc.

de Fidesz-MPSZ = L.Tökés+V. Orbán la 1 martie 2018 - 14:42

La cine face oare trimitere dl. Dula Zsolt la 1 Martie 2018 – ora 13:38, în calitate de membru al Consiliului National și de organizator al membrilor Jobbik din Satu Mare, atunci când roagă sã nu se dea curs unor postãri IRESPONSABILE, de natură sã afecteze imaginea organizației din care face parte, la d-l Szász Lórand sau la d-l Anton Kovács (zis Puha)?

de unio la 1 martie 2018 - 20:03

Raspunde cineva la intrebarea „Ce cauta Jobbik, partid din Ungaria, pe teritoriul Romaniei, in judetul Satu Mare?”

de unio la 1 martie 2018 - 21:09

@Dula Zsolt
Cat de oficial se poate informa atunci cand NU EXISTI OFICIAL? Unde sunteti OFICIAL, cand v-ati inregistrat, cine v-a verificat statutul si programul, care este compatibilitatea dvs cu Constitutia Romaniei? Despre care consiliu national in care sunteti membru vorbiti? Cel secuiesc? Oricum, nici acela, nici cel al jobbik nu exista oficial in Romania, decat in …. ilegalitate. Si atunci?

de Marius la 2 martie 2018 - 14:21

În primul rând suntem in România.Nu inteleg aleșii noștri care introduc cardul la început de luna de unde primesc salariul!?Din Ungaria sau România.Este cumva Careiul un oraș ce aparține Ungariei!?Asa se pune întrebarea.Deci cei care ne conduc oriunde indiferent de funcție ne conduc pe noi Românii pe toți cetățeni Români și cu naționalitatea Româna.Indiferent ce limba vorbesc toți sunt Români.
Problema este ca se cred tot timpul mai presus de lege și își fac de cap pentru ca cred ca daca au o funcție de conducere și sunt sponsorizati pe din afară pot face orice în România și cu Românii.
Dar sa nu uitam la nimeni nu este bătută scaunul în cuie și ca Românii nu uita.
Foarte bine face Buletin de Carei ca scrie în presa tot! Ca sa afle și cei de rând ce mizerie se desfășoară în acest mic Oraș.
Și care este problema ca Noua Dreapta deschide o filială în Carei.Este partid din România.Iar Jobbik sa ramana acolo unde este în Ungaria.Logic!
Cei care vor sa slujească pe Unguri sau Jobbikul nu au ce cauta pe teritoriul României.Cat flutura drapelul cu tricolorul roșu,galben și albastru suntem in România.
Români nu tolerați stiti proverbul va dau un deget imi iei toata mâna.

de Marius la 2 martie 2018 - 16:28

Daca acest individ Anton Kovacs este mare simpatizant Jobikk și a primit acum 6 ani aceasta oferta.Ma intreb ce cauta in Germania.Nu este mai bine în Ungaria D-ul Puha.Un bagator de seama habar nu are cum il cheamă cu buletinul in mâna.

Lasati un comentariu