Adunarea Generală a filialei judeţene Club Retromobil România la Carei

• publicat la: 1 martie 2018
Adunarea Generală a filialei judeţene Club Retromobil România la Carei

Duminica, 25 februarie 018, a avut loc la Carei Adunarea Generala a membrilor Clubului Retromobil România, filiala judeteană Satu Mare, în scopul alegerii noii conduceri a filialei pe următorii doi ani.

In urma votului exprimat de cei 18 membri activi (cei care detin autovehicol istoric, au participat în anul 2017 la cel putin două manifestări organizate de club ) , au fost desemnati următorii:

Presedinte:       dr.  BODO BARNA GAVRIL

Vicepresedinte: ing.RADU BUD

Secretar      :            ADRIAN  GHIȚĂ NEMES

De asemenea au fost delegati cei patru membri ce vor participa la Adunarea Generală la nivel national  ce va avea loc la Bucuresti pe data de 31 martie 2018.

Noua conducere a filialei si-a propus ca în următoarea perioada să organizeze actiuni de promovare a autovehicolelor istorice , activităţi sportive si de informare si totodata de atragere a pasionatilor de automobile istorice în rândul membrilor clubului asigurând logistica necesara celor care doresc să-şi achizitioneze si înmatriculeze autovehicole istorice.

Pentru informatii se poate apela la următoarele numere de telefon –

presedinte: 0744476017     -secretar    : 0757665397.

Marti 27 februarie 2018, în sedinta Comitetului Director al Retromobil România au fost confirmate rezultatele înregistrate în sedinţa Adunarea Generala de la Carei.

 

Lasati un comentariu