Bătaie de joc cu tehnologie modernă de plombare la Carei

• publicat la: 19 martie 2018
Bătaie de joc cu tehnologie modernă de plombare la Carei

Nu este an în care   drumul ce străbate mun. Carei de la un capăt la altul să fie impecabil indiferent de anotimp și să se poată circula pe el fără grija că riști să îți rupi mașina în el. Sau o avea primăria Carei vreo colaborare cu service-urile de maşini? Nu este singura arteră principală brăzdată de gropi. Chiar dacă primăria Carei tace şi ascunde acest subiect gropile se transformă pe zi ce trece în mici cratere care pun în pericol şi şoferii şi maşinile.

Cert este că an de an Primăria Carei alocă bani cu duiumu pentru plombat gropile doar că se pare că este vorba de o afacere şi nicidecum de o intenţie de lucru de calitate. Plombarea gropilor de către Primăria Carei este o  bătaie de joc  pentru că așa zisul asfalt turnat  în craterele din asfalt se macină în câteva zile.

Groapa pe care o urmărim de o bună perioadă de timp ca şi reper în modul de efectuare a plombării de către  angajaţi ai  Primăriei Carei  este situată lângă trecerea de pietoni de pe strada Mihai Viteazu din dreptul magazinului Domino.

Plombele nu ţin mai mult de 3 zile, uneori câteva ore.

Ne rugam în data de 15 martie ca cea de-a treia încercare de plombare a ei să fie cu noroc şi să avem parte de o  lucrare reuşită. N-a fost să fie.

Priviţi cum arată o lucrare de plombare …cu tehnologie modernă dacă e să dăm crezare celor scrise pe pagina Primăriei Carei!

Cele 10 tone de asfalt rece livrat în găleţi de 25 kg nu sunt bune de nimic dar pariu că nimeni din Primărie nu a semnalat proasta calitate pentru a se recupera din banii plătiţi.  Oare aceste achiziţii apar pe SEAP  domnule administrator public Beko?  Dar lucrarea? Vă întrebăm pe dvs pentru că degeaba întrebăm primarul şi viceprimarul că tot la dvs apelează pentru răspuns.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/03/a-treia-incercare-o-fi-cu-succes-din-chinurile-facerii-unei-gropi-din-carei.html

 

Lasati un comentariu