Comanda pe SEAP pentru tăierea a 119 arbori din Carei – Contractul necunoscut la Primăria Carei

• publicat la: 22 martie 2018
Comanda pe SEAP pentru tăierea a 119 arbori din Carei – Contractul necunoscut la Primăria Carei

Priviţi câţi arbori se pregăteşte să taie Primăria Carei!  Doar 119….

O nimica toată…Doar că la APM nu aceste este numărul pentru care a fost cerută aprobarea! Oare de ce nu a făcut publică intenţia onor Primăria Carei?

Priviţi Procesul Verbal de instituire a Forţei Majore în parcul dendrologic Carei şi remarcaţi vă rugăm că se face referire la Contractul numărul 1 în baza căruia se fac tăierile!  DOAR CĂ LA PRIMĂRIA CAREI, nimeni nu ştie de un astfel de contract! O convorbire cu dl.Rakovski şi colegii dumnealui de la Serviciul Tehnic a scos la iveală faptul că nu se ştie nimic despre un astfel de contract. Deci, cu cine a semnat contract firma  Tricart SRL Tăşnad?

 

După materialele apărute în Buletin de Carei legate de situaţia tăierilor din parcul dendrologic şi istoric Carei  am solicitat de la primărie lista celor 119 arbori propuşi spre tăiere.

Lista nu are dată, nu are număr de înregistrare cum trebuia să aibă orice document pentru care se cere aprobare de la Agenţia de protecţie a Mediului , mai ales că a fost postată şi pe SEAP comanda de tăieri….

Aşa se lucrează la asocierea pentru tăierea arborilor din parcul dendrologic.

În luna ianuarie 2018 au fost efectuate tăieri de arbori deşi funcţiona FORŢA MAJORĂ  solicitată de Ocolul Silvic Codrii Sătmarului şi Tricart srl.

Ce om de rând ar fi putut efectua tăieri în parcul dendrologic fără a fi ridicat pe sus de poliţie, jandarmi  dacă nu aveau în bună ordine toate avizele?

Încă aşteptăm ca să apară pe site-ul Primăriei Carei achiziţiile publice aşa cum prevede legea.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu