Directorul Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei face precizări

• publicat la: 22 martie 2018
Directorul Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei face precizări

Colegiul Tehnic ,,Iuliu Maniu,, din Carei a fost recent  în  centrul atenţiei unei anumite prese  nu pentru performanţele  elevilor săi la olimpiade şi concursuri  ci ca subiect de ştiri de scandal. Incidentele au fost  mediatizate fără a fi verificate în detaliu a precizat pentru Buletin de Carei directorul Adrian Micovschi.

Mai exact, luni, 19 martie a existat o altercaţie între două eleve , după ora 15,00 , la un local din imediata vecinătate a unităţii de învăţământ. Personalul localului nu a  anunţat Poliţia pentru a lua măsuri astfel că cele două eleve au continuat disputele agresive în cursul dimineţii următoare, mai exact între orele 7 şi 7,30 potrivit celor declarate de prof.Adrian Micovschi, directorul Colegiului Tehnic.

,,Nici măcar  noi ca şi conducere a liceului nu am fost anunţaţi de incidentul de luni după masă.  Noi am anunţat imediat Poliţia când elevele au continuat  ,,luptele,,  în sala de clasă înainte de ora 7,30 dimineaţa, deci nu în timpul orelor de curs…,, a menţionat prof.Adrian Micovschi.

Directorul afirmă că a fost chiar solicitat de o televiziune regională pentru a acorda un interviu referitor la incidentul creat de bătaia celor două eleve, un incident izolat de altfel, dar nu a fost deloc contactat când elevii acestui liceu obţin performanţe la concursurile la care participă….,,acestea nu sunt ştiri de senzaţie,, fiind scurta motivaţie.

Eleva L.T. care a provocat acest scandal este cea care a fost  ulterior dată ca dispărută şi găsită în cursul zilei de astăzi.

Adevărul este că fiecare unitate de învăţământ are ,,rebelii,,  săi ceea ce nu înseamnă că  aceştia sunt reprezentativi. Situaţii mai mult sau mai puţin grave au avut loc în fiecare dintre şcolile careiene  doar că acestea nu au fost mediatizate.

Colegiul Tehnic Iuliu Maniu din Carei funcţionează în clădirea fostei Prefecturi a judeţului Satu Mare şi are 350 elevi.  Sala Festivă este o adevărată bijuterie arhitectonică dar primăria nu a fost interesată a lansa proiecte de atragere de fonduri pentru a-i reda strălucirea de altădată.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2013/10/fresca-descoperita-la-carei.html

 

comentarii

de lena la 22 martie 2018 - 23:32

dik ce stire!!!
la agru nu spuneti cum se bat haverii si cum vorbesc profesorii la clasele de romana numai magara???

Lasati un comentariu