FOTO. Cum se poate circula pe strada Morii din Carei?!

• publicat la: 14 martie 2018
FOTO. Cum se poate circula pe strada Morii din Carei?!

Buletin de Carei răspunde solicitărilor cetăţenilor care plătesc impozite şi taxe locale către Primăria  Carei. Astăzi, strada Morii.  Locuitorii au luat legătura verbal cu conducerea Primăriei Carei pentru a le prezenta  situaţia în care se află de ani de zile. La faţa loculuiau fost şi primarul şi viceprimarul.

Apoi au depus solicitarea lor şi în scris, la Registratura de la Primăria Carei.

Încă  NU AU PRIMIT răspuns. În luna mai se va face anul de la depunerea cererii.

Au fost în audienţă la cabinetul parlamentar al senatorului Turos Lorand de la sediul UDMR Carei. Ulterior, Varna Levente, directorul Direcţiei de învăţământ din primărie, prezent la audienţă,  a recunoscut că adresa a fost înregistrată dar nu s-a trimis niciun răspuns.

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/refuzati-de-primaria-carei-locuitorii-de-pe-strada-morii-au-mers-in-audienta-la-biroul-parlamentar-de-la-udmr-carei.html

E greu să  oferi un răspuns la o solicitare a unui grup de locuitori din Carei?  E problemă de timp sau de incompetenţă?

Aşa se circulă acum pe strada Morii din Carei, strada de nici 200 m pe care ajungi dacă  coteşti de pe artera principală Calea Mihai Viteazu.

Buletin de Carei

comentarii

de Kardos David la 14 martie 2018 - 15:05

Langa strada Morii este inca-o straduta mica (str.Makar Alajos) cu 4 locuitori(strada are aproximativ 50 de metri), care arata la fel, nici trotuar nu este!

de irina la 14 martie 2018 - 15:42

e fosta strada IZA?

de Marius la 14 martie 2018 - 22:02

Purtat-il pe Jeno cu o căruță pe acele străzi poate simte și el ceva.Oricum este nesimtit

Lasati un comentariu