Înscrieri la Festival-concurs de teatru pentru elevi „Ioana Cîcu”, ediţia a V-a

• publicat la: 10 martie 2018
Înscrieri la Festival-concurs de teatru pentru elevi „Ioana Cîcu”, ediţia a V-a

Liceul Teoretic din Carei organizează în data de 12 mai 2018 a cincea  ediţie a Festivalului concurs  de teatru pentru elevi „Ioana Cîcu”, în semn de omagiu pentru cea care a fost un dascăl de valoare al acestei instituţii, contribuind prin activitatea sa didactică la conturarea şi menţinerea unui mediu profesional care îmbină perfect sensibilitatea artistică şi rigoarea demersului didactic.
Prin intermediul activităţilor se urmăreşte cultivarea în rândul elevilor a dorinţei de a participa la manifestări cultural-artistice desfăşurate în şcoală şi în comunitate, educarea tinerilor pentru formarea unui comportament adecvat în sălile de spectacole, atât în calitate de spectator, consumator al actului cultural, cât şi în postura de creator al acestuia, dezvoltarea spiritului de echipă şi de cooperare între elevi, precum şi promovarea artei teatrale în vederea lărgirii orizontului cultural al elevilor.
Festivalul – concurs reprezintă o oportunitate oferită elevilor de a se cunoaşte şi de a se întâlni cu alte trupe de teatru similare lor, din alte oraşe.
Concursul se adresează trupelor alcătuite din elevi atât din ciclul gimnazial, cât şi din cel liceal.
Locul de desfăşurare va fi atât la  Teatrul Municipal Carei  cât şi la sala festivă a Liceului Teoretic din Carei.

Înscrierile se vor face până la data de 25 aprilie 2018, prin poştă electronică (a persoanelor de contact) şi la adresa: Liceul Teoretic Carei, Str. Ignişului, nr.20, loc. Carei, jud. Satu Mare – cu specificarea „Pentru Festivalul de teatru Ioana Cîcu”
Pentru înscriere fiecare trupă trebuie să trimită o înregistrare video cu spectacolul care va fi prezentat, în varianta integrală sau o secvenţă de 10-15 minute.

Înregistrările pot fi trimise pe suport DVD sau CD şi trebuie, de asemenea, să fie primite până la data de 25 aprilie 2018.

PERSOANE DE CONTACT
Alina Iacobuţ, tel. 0727379295, mail: iacobutalina@yahoo.com
Liliana Sorian, tel. 0742128814, mail: lili.sorian@gmail.com

Buletin de Carei

Lasati un comentariu