Prietenul lui Szasz consilierul primarului din Carei dovedit de Jobikk că minte!

• publicat la: 1 martie 2018
Prietenul lui Szasz consilierul primarului din Carei dovedit de Jobikk că minte!

Jobikk afirmă că nu are nici o legătură cu Antal Kovacs, prieten pe pagina de Facebook cu consilierul primarului UAT Carei. Minciuna are picioare scurte.

Urmare a faptului că suntem o publicaţie serioasă şi nu facem afirmaţii fără acoperire, redăm în continuare răspunsul oferit de Dula Zsolt, organizator al membrilor Jobbik din Satu Mare, ca urmare a articolului ,,Vezi cine va accepta oferta Jobikk de a avea birou la Carei,,.

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/vezi-cine-va-accepta-oferta-jobikk-de-a-avea-birou-la-carei.html

,,În calitate de membru al Consiliului National si organizator al membrilor Jobbik din Satu Mare, doresc sa va informez in mod cat se poate de oficial ca miscare din care fac parte nu doreste sa sa deschida nici un birou la Carei si nu are nici o legatura cu persoana amintita in articol.

In ideea ca sunteti o publicatie serioasa, va rog sa nu dati curs unor postari iresponsabile de natura sa afecteze imaginea organizatiei noastre.

Va multumesc.,,   scrie Dula Zsolt.

Cu alte cuvinte, Anton Kovacs, prietenul de pe Facebook al consilierului Szasz al primarului din Carei, MINTE!  Deci Atenţie la  postările prietenilor de pe pagina consilierului Szasz din Primăria Carei….acestea pot fi mincinoase ca în cazul lui Antal Kovacs. Un membru Jobikk   contrazice  oficial afirmaţiile sale.

Careiul nu are nevoie de astfel de incitări şi de minciuni promovate pe paginile de socializare ci de informaţii reale , ce pot fi dovedite.  Nu contestăm dorinţa unora de a deschide birouri  reprezentative dar  visul e una şi afirmaţia mincinoasă…cu totul altceva.

Buletin de Carei

Jobbik este un partid politic ungar care se definește pe sine ca fiind în mod fundamental conservator, patriotic și creștin.  A luat naștere dintr-o sciziune a Partidului Dreptății și Vieții (MIÉP).

Mișcarea pentru o Ungarie mai bună (Jobbik) este o mișcare care insistă asupra apărării identității istorice, creștinismului și culturii maghiare, familiei, precum și autoritarismului. Urmărește să apere mediul înconjurător și agricultura maghiară. Partidul Jobbik se declară contra „liberalismului sălbatic” și contra comunismului. Mișcarea denunță nedreptatea socială și cere o reprimare susținută a criminalității, atribuite țiganilor (romilor). Partidul consideră că situația demografică a Ungariei este gravă, pe punctul de a amenința supraviețuirea țării. Este brațul politic al miliției paramilitare Garda Maghiară.

Potrivit partidului Jobbik, învățământul moral și educația religioasă nu trebuie separate. Astfel, partidul Jobbik se opune avortului în numele vieții umane și al demnității. Partid eurosceptic, antisemitic, antiimigrație, oponențiii săi îl califică drept xenofob, această xenofobie fiind îndreptată mai ales contra țiganilor (Sinti și Roma) și contra evreilor.

Partidul Jobbik este popular printre studenți și tineri.

comentarii

de unio la 1 martie 2018 - 20:01

Si totusi, ce cauta Jobbik in Romania? Am inteles ca exista in Romania cetateni romani care au si cetatenie ungara, dar de unde pana unde functioneaza acest partid din Ungaria pe tetritoriul Romaniei?

Lasati un comentariu