Primăria Carei efectuează Marea Plombare

• publicat la: 5 martie 2018
Primăria Carei efectuează Marea Plombare

Deşi afară e soare în toată regula cum se spune, unii scribi nu vor nicicum să lase  scaunul călduţ din Primărie pentru a se scoborâ  în mijlocul evenimentelor dacă tot postează informaţii oficiale despre ele, evident postările fiind plătite.

Priviţi informaţiile seci de pe pagina Primăriei Carei. Nici o imagine de la faţa locului pentru a observa şi noi  modul de lucru la plombarea cu asfalt rece.

 

Fiind câteva grade  minus, nimeni din cei care sunt plătiţi  cu bani ai contribuabilului careian nu a lăsat căldura scaunului din primărie pentru a ataşa câteva poze la comunicatul oficial postat.

În mod evident că Buletin de Carei are blocat accesul la comentarii pe pagina publică a Primăriei Carei. Că doar discriminarea este specialitatea acestei primării. Cine nu e cu noi e împotriva noastră….e sloganul vehiculat în Primărie.

Aşa se plomba astăzi, 5 martie 2018, pe strada Mihai Viteazu din Carei.

Întrebare: Cei care prestează astfel de lucrări au simţul responsabilităţii?  La ei în gospodărie ar proceda la fel? Când vor înţelege că şi oraşul este al nostru, al tutuor şi nu trebuie să fie diferenţe de calitate între lucrările executate în interes personal şi cele de pe spaţiul public pe care tot noi  circulăm. Nu sunteţi de aceeaşi părere domnilor responsabili din Primărie? În curţile voastre personale asfaltaţi în plină iarnă sau acolo lucrările au fost de bună calitate şi nu necesită plombări anuale….Numai bine vă dorim şi mai multă înţelepciune în folosul careienilor!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu