Proiectul catargului propus de ASTRA Carei cuprinde trei adică 3 variante

• publicat la: 28 martie 2018
Proiectul catargului propus de ASTRA Carei cuprinde trei adică 3 variante

Oare  proiectul depus de ASTRA Carei a fost prea lung pentru a fi citit până la capăt de unii angajaţi din primăria Carei? Sau a deranjat doar locaţia Sens Giratoriu? Nici o problemă, mai  există două variante depuse, una  chiar lângă Otilia Marchiş, careianca căreia i  s-a refuzat apariţia numelui său real pe cartea editată de Primăria Carei precum şi steagul ţării sale la dezvelirea grupului statuar din care face parte.

Un economist care practică  scrisul pe blogul personal  se pretinde acum şi specialist în desen tehnic.  Angajat de primar ca şi consilier personal practică dezinformarea cititorilor prin prezentarea eronată a   celor ce nu convin conducerii exclusiv UDMR a mun. Carei.

Asociaţiunea ASTRA Despărţământul Carei a depus un proiect complet la Registratura Primăriei CAREI cu număr de înregistrare 3845 prin care solicită acordarea autorizaţiei de amplasare a unui catarg în mun.Carei.

Există 3 adică TREI variante puse la dispoziţia consilierilor pentru a alege una dintre ele. Să fie aşa de greu să numeri până la trei adică 3? Pentru economiştii care nu ştiu cum arată  un desen tehnic sau un plan de situaţie le sugerăm să  se abţină înainte de a se face de râs.

Nu le are nici cu cele necesare depunerii unui proiect. Altfel nu ar menţiona că lipsesc detaliile tehnice care se impun doar după avizul de urbanism ,  în momentul când se realizează mapa pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie.

Să fie complexul faţă de cei care au activităţi, depun proiecte  şi se implică în viaţa comunităţii?

Asociaţiunea ASTRA a cerut  aviz de amplasare a unui catarg în mun.Carei  din România. Proiectul nu a fost dorit a fi introdus pe ordinea de zi a şedinţei  CL din data de 28 martie 2018  de către primar dar nici de consilierii UDMR care au votat împotrivă în momentul propunerii venite din partea unui consilier liberal.

Nu acelaşi comportament l-au avut consilierii UDMR când a fost vorba de monumentele maghiare finanţate culmea integral din banii oraşului  unde şi românii sunt contribuabili.

Buletin de Carei

comentarii

Lasati un comentariu