Şedinţa ordinară a Consiliului Local Carei. Ordinea de Zi

• publicat la: 25 martie 2018
Şedinţa ordinară a Consiliului Local Carei. Ordinea de Zi

Miercuri, 28 martie 2018,  de la ora 13,00, consilierii sunt convocaţi la o şedinţă ordinară de Consiliu Local. Întrunirea va avea loc în sala mare de şedinţe din Primăria Carei. Pe ordinea de zi figurează 22 de puncte la care se adaugă punctul Diverse.

Primăria Carei  nu se dezminte nici de această dată şi vrea să pună în curat, cu votul consilierilor, neregulile executivului.

Astfel, Capela mortuară din cimitirul Ianculeşti este în acte la stadiu de modificare Studiu de Fezabilitate în timp ce construcţia este ridicată încă din cursul anului trecut. Chiar primarul arăta  consilierilor, în luna decembrie, la ieşirea la Ianculeşti, cum arată capela din cimitir.

Nici situaţia proprietăţii terenului nu era clarificată la data demarării construcţiei dar în Republica de la Carei merge şi aşa.

Tot în satul Ianculeşti ce aparţine de UAT Carei există un Cămin Cultural ţinut de primărie în stare deplorabilă. Clădirea şcolii a fost decopertată  iar Muzeul Satului este în  stare dezastruoasă.

Pentru primăria Carei a fost posibilă reabilitarea unei clădiri de 200 de ani, plină de igrasie în care s-au investit peste 2 milioane de euro  fără a fi terminată dar pentru clădirea şcolii din Ianculeşti care nu are nici 100 de ani nu este posibil acest lucru.

cămin cultural…

scoala…

muzeu…

Ordinea de Zi

Şi  celelalte puncte sunt  interesante. Se modifică din nou Statul de funcţii prin transformarea unei funcţii publice.

Asociaţiunea ASTRA Carei a depus la Primăria Carei un proiect pentru anul Centenar dar se pare că primarul Kovacs nu a aprobat introducerea lui pe Ordinea de zi după ce am specificat că data la care dorim să finalizăm proiectul este 17 mai, Ziua Eroilor Neamului adică Înălţarea Domnului. Pentru  monumentele maghiare din centru a fost posibilă şi finanţarea lor de la bugetul local şi amplasarea lor fără toate avizele la data dezvelirii lor . Discriminarea continuă să fie politica actualei administraţii Kovacs-Keizer.

Şedinţa Consiliului Local este una publică adică poate participa oricine.

Buletin de Carei

comentarii

de Poet Careian 2018 la 26 martie 2018 - 06:18

Anul asta a citea oara tine sedinta ordinara,suntem prea ordonata,buna treaba,dar totusi sa fie multe probleme rezolvate,sa ne bucuram de o primavara frumoasa,si satul Ianculesti ssa ne bucure de zile frumoase.

de angi la 26 martie 2018 - 16:53

asa repede a virat banii la oameni lidl? deja au si cumparat alte case din ei acolo pe strada cu floraria orasului. Jeno are mereu parcata acolo masina

de intrebare la 26 martie 2018 - 22:52

ce face românu când rămâne fără bani destui? cumpără o casă si o vinde apoi de multe ori pretul la lidelî,hihihihi

Lasati un comentariu