Şi fostul consilier al primarului preia materialele împotriva unui consilier local. Nu şi pe cele ce conţin Raportul Curţii de Conturi

• publicat la: 12 martie 2018
Şi fostul consilier al primarului preia materialele împotriva unui consilier local. Nu şi pe cele ce conţin Raportul Curţii de Conturi

Cel care îl însoţeşte pe consilierul Szasz la procesele pe care le are la diverse instanţe îl susţine  şi în mediul online.

Triada de presă din jurul primarului Kovacs  se dezlănţuie doar împotriva celor care prezintă date concrete din activitatea Primăriei Carei de unde de fapt sunt plătiţi şi ei sub diverse forme.

Fostul consilier al primarului, cel fără studii superioare, Megyeri Tamas Robert din Căpleni, lipsit de maniere civilizate la adresa persoanelor mai vârstnice ca el şi cu pregătire superioară lui, a ajuns să ofere cititorilor de limbă maghiară materiale în limba română doar din categoria celor care sunt îndreptate împotriva consilierului Ciută. Ne bucurăm că după intervenţia noastră a reuşit să adopte o ţinută vestimentară adecvată mediului urban unde  participă la evenimente. E adevărat că fiecare are politica sa editorială dar faptul că preia doar materiale denigratoare la adresa unui consilier şi nu redă nimic din bucătăria administraţiei locale  unde se cam arde mâncarea pe foc  lasă loc de supoziţii care nu îi sunt favorabile.

Buletin de Carei nu ţine la exclusivitatea materialelor care consemnează Raportul Curţii de Conturi şi a pagubei de 5.777 mii lei adică peste 57 miliarde de lei vechi. Oferim cu mare drag acest Raport  pe care l-am scos de pe pagina oficială a Curţii de Conturi a României.  Nu suntem zgârciţi cu cei care nu se descurcă să acceseze pagini oficiale, intenţia noastră este de a ajuta şi de a informa CORECT opinia publică careiană.

Au şi cititorii de limbă maghiară dreptul de a afla ce conţine un Raport al Curţii de Conturi realizat în urma unui audit la Primăria Carei. Că doare vorba de bani publici deci şi ai careienilor români şi maghiari şi şvabi şi de alte naţionalităţi.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu