28 elevi din 16 judeţe la etapa naţională de la Carei a Olimpiadei de Tehnologii

• publicat la: 3 aprilie 2018
28 elevi din 16 judeţe la etapa naţională de la Carei a Olimpiadei de Tehnologii

La Centrul Cultural Carei a avut loc în data de  2 aprilie 2018, deschiderea oficială a Etapei naționale a Olimpiadei școlare la disciplinele din aria curriculară ”Tehnologii” – domeniul Fabricarea produselor din lemn, care se adresează elevilor din învățământul liceal – filiera tehnologică, clasele a XI-a și a XII-a. Potrivit informaţiilor de pe pagina Primăriei Carei , au fost prezenţi preşedintele Comisiei de examinare, prof. dr. ing. Gavril Bâlc, de la Univesitatea Tehnică Cluj Napoca, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, Călin Durla, primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, preşedintele Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social, Dan Brumboiu, director al firmei Polipol, alături de elevi şi cadre didactice.
Primarul Eugen Kovacs i-a felicitat pe elevi pentru performanţa de a se califica la faza naţională a olimpiadei de fabricare a produselor din lemn şi i-a asigurat că, în cazul în care vor deveni meseriaşi buni şi poate chiar ingineri, cu siguranţă îşi vor găsi locuri de muncă în această industrie. Au mai luat cuvântul inspectorul general Călin Durla, directorul firmei Polipol, Dan Brumboiu, şi preşedintele Comisiei de examinare, prof. dr. ing. Gavril Bâlc. Discursurile au fost urmate de un scurt program artistic oferit de ansamblurile Ceatăra şi Rekettye.
În cadrul olimpiadei, care se va desfăşura la Liceul Tehnologic Simion Bărnuţiu din Carei, se vor întrece 28 de elevi din 16 judeţe ale ţării.

Festivitatea de premiere este programată pentru joi, 5 aprilie 2018, ora 18.00, în Sala de festivități din cadrul Primăriei Carei, sala în care sunt pictaţi doar Petofi Sandor şi iubita lui  deşi oraşul este multietnic şi românii au numeroase personalităţi remarcabile  dar care sunt refuzate a fi scoase în evidenţă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu