Agenţia de ştiri a Primăriei Carei dezinformează şi manipulează opinia publică

• publicat la: 27 aprilie 2018
Agenţia de ştiri a Primăriei Carei dezinformează şi manipulează opinia publică

Superfain să ai o ,,agenţie,, de ştiri  bine susţinută din banii careienilor şi care publică numai ce îţi convine. Probabil aşa gândesc cei de la conducerea Primăriei Carei şi se culcă pe o ureche că oricum fac  ce vor.

Buletin de Carei a semnalat mereu derapajele de la realitate a agenţiei şi companiei de ştiri şi nu va trece nici acum cu vederea noile manipulări.

O ştire de calibru este trecută sub tăcere, ignorată total!

A avut loc o DEZBATERE PUBLICĂ la Primăria Carei unde 20 de careieni reclamă ilegalităţi flagrante precum  emitere de acte de identitate pe domiciliile altor persoane. Careieni au readus la cunoştinţa viceprimarului aceste informaţii şi în ziua următoare iar astăzi contribuabilii careieni au venit special la Primărie la şedinţa Consiliului Local pentru a se asigura că aleşii locali au luat la cunoştinţă de grozăviile cu care se confruntă!

Adică există în Carei familii care au aflat că pe adresa lor mai există trecute câte 10-13 persoane! Adică Serviciul de Evidenţa Populaţiei din subordinea Primăriei Carei emite acte de identitate unor persoane pe  domiciliul altor persoane. Câteva familii s-au trezit că nu sunt singurii locatari  în casa proprietate!

Şi când paharul a dat pe afară de necazurile adunate,  oamenii răbufnesc. Doar că nu este cine să îi asculte la …Primărie. Bonus, primarul se oţărăşte că nu ar fi înţelese bunele sale intenţii de integrare a careienilor în visul său despre civilizaţie. Ba se mai dă şi lovit că nu este înţeles …aşteptând parcă  clasicul ecou  şi adularea de  stânga. Lamentările de la final ale  unui primar cu datorii sunt cele care  s-au agăţat de orizontul îngust al agenţilor de împrăştiat ştiri numai bune de manipulat neinformaţii.

Şi ei cred că dacă nu vor scrie despre grozăviile ce se petrec în Republica de la Carei acestea nu se vor afla….Ce tristă soartă au unii. ..văd  alb şi scriu că este negru sau roşu, în funcţie de îngăduinţa celui de mai sus ca ei….aud  triluri şi  trebuie să scrie că a fost un lătrat. Văd că sunt la dosar trei variante pentru amplasarea catargului românesc  dar se scrie doar de cea din faţa Monumentului Ostaşului Român. Că la şedinţa din martie se amintea doar de cea din sensul giratoriu…De toată pomina şi manipularea asta ..măi dragă.

 

Lasati un comentariu