Concert Fuego la Carei dedicat primăverii şi iubirii

• publicat la: 10 aprilie 2018
Concert Fuego la Carei dedicat primăverii şi iubirii

Miercuri, 30 mai 2018, la ora 17.00 va avea loc concertul FUEGO – Tu ești primăvara mea!. Preț bilet: 60 lei. Biletele se găsesc la biroul Centrului Cultural Carei.

,,Pentru mine, muzica usoară românească, din perioada interbelică până în vremurile copilăriei si spre azi, înseamnă esenta, muzicalitate, mesaj si melodicitate, inspiratie, exemplu, toate la un loc, dar si crezul după care am devenit, la rându-mi, un slujitor al ei, de peste 20 de ani. Nu e uitată, nu e aruncată la coş, ea aflându-se în sufletele nostalgicilor si a tuturor celor ce stiu că melodiile de calitate capătă valoare în ani!

Si avem nenumărate astfel de valori, pe care le voi readuce în atentie, în turneul meu national “TU ESTI PRIMĂVARA MEA”

Imi doresc să aduc un omagiu muzicii românesti, să fac o reverenţă, după atâţia ani si să arăt publicului meu ce-a fost, ce este si ce-ar putea fi România daca nu si-ar uita muzica si idolii! Am si două super invitate, două stele ale genului, doua dive de ieri pana azi, cu nenumărate hituri – STELA ENACHE si MARINA FLOREA!

Pregătim surprize spectaculoase, momente unice, printre slagărele de candva, cele mai frumoase si iubite refrene, dar si piese de-ale mele, vechi si noi, totul in doua ore de show special, intr-o feerie a primăverii! Vă astept cu drag!,,

Buletin de Carei

Lasati un comentariu