DACIA NEMURITOARE la numărul 56

• publicat la: 2 aprilie 2018
DACIA NEMURITOARE la numărul 56

A apărut un nou număr al revistei DACIA NEMURITOARE, numărul 56.

Editorialul semnat de lector univ.dr. Ilie Gherheş are ca subiect Corul din Finteuşul Mare , un cor de Centenar. Redacţia semnează materialul Basarabia după 100 de ani iar poemul lunii este semnat de Ştefan Silva, o dedicaţie pentru Octavian Goga, Luceafărul din Răşinari.

Mai puteţi lectura articole despre Clopotul ce bate la Râmeţ, prof. Liorean Gheorghe Banciu, despre Contribuţia roşienilor la înfăptuirea României Mari, ing.Aurel Sântimbrean, despre 100 de ani de la unirea cea mare şi demersul pentru adevăr, dr.Ilie Gabra, despre generalul C.I.Brătianu, de Vergil Cojocaru, despre Treptele Marii Uniri a românilor  de la 1 decembrie 1918 şi adeziunea naţionalităţilor conlocuitoare, de prof.univ.dr.Ioan Condor.

Jurnalistul Dorel Neamţu începe primul serial din seria Născut în captivitate iar conf.univ.dr.George Grigore prezintă tot primul serial din Tezaurul geto-dacic de la Stânceşti jud.Botoşani.

Vă invităm să descoperiţi şi alte materiale interesante din Dacia Nemuritoare  aflată la numărul 56.  Se găseşte la orice chioşc de ziare dar vă puteţi face abonament prin Poşta Română , nr.catalog 19150.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu