Primăvara la blocul social al Primăriei Carei din centrul oraşului

• publicat la: 18 aprilie 2018
Primăvara la blocul social al Primăriei Carei din centrul oraşului

S-a umplut din nou de gunoaie la blocul social al Primăriei Carei. Containerele sunt pline ochi şi au dat pe afară.

Aşa arată blocul social administrat de  Primăria Carei . Este amplasat în plin centrul oraşului, între cele mai importante instituţii …Teatrul Municipal, Casa de Cultură, Judecătoria Carei, Primăria Carei, Biblioteca Municipală.

Unii locatari plătesc chirie pentru aceste spaţii. Alţii se descurcă în alt fel….Primăria Carei  se complace  şi tolerează această situaţie….

Blocul a fost internatul Liceului Agricol Simion Bărnuţiu iar după  mutarea sa la şcoala specială aici au fost repartizaţe de către Primărie  persoane care se ştia că sunt certate cu legile civilizaţiei. Nu este singura locaţie centrală unde au fost repartizaţi de către Primărie oameni fără niciun fel de posibilităţi şi care degradează  prin neîntreţinere  imobilele.

Buletin de Carei

comentarii

de Mitica la 19 aprilie 2018 - 09:56

Dany Pune mana si fa ceva, infiinteaza un ong care sa stranga gunoaie, fa curatenie, ca poze stie face tot prostu

de Buletin de Carei la 19 aprilie 2018 - 10:57

Se pare ca ,,tot prostu,, platit de primarie nu stie nici poze să facă şi nici să scrie despre realitatea careiană aşa cum este ea. Primăria Carei plăteşte redactori din presa scrisă care nu arată locurile cu probleme din Carei. Acestia sunt platiti fara a avea ong uri ci direct din banul public. Am văzut ca tot schimbi adresele IP şi nick urile ca să manipulezi opinia publică şi să creadă că sunteţi mai mulţi când de fapt eşti doar un postac care nu vrea să avem un oraş curat şi îngrijit.

de Dinsud la 19 aprilie 2018 - 11:06

Dani, cred ca postacu a invatat de la tine, ca si tu faci la fel, lasa vrajeala, toti te stiu, pasarica pe limbutza ei piere si hotu striga hotzu

de Buletin de Carei la 19 aprilie 2018 - 12:57

din mitica ai ajuns din sud….pai e frumos ca in timpul programului sa te ocupi cu comentarii ibn loc sa faci munca din fisa postului?

Lasati un comentariu