Sâmbătă, 7 aprilie, Sfânta Lumină ajunge pe Aeroportul din Satu Mare

• publicat la: 4 aprilie 2018
Sâmbătă, 7 aprilie, Sfânta Lumină ajunge pe Aeroportul din Satu Mare

Datorită sprijinului domnului Ing. Mircea Leţiu, fost  membru în Adunarea Eparhială a Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului, Sfânta Lumină, luată de pe  Sfântul Mormânt de la Ierusalim, va ajunge pentru a noua oară şi în  Eparhia noastră.

Întrucât Aeroportul din Baia Mare este în faza lucrărilor de reorganizare, Sfânta Lumină  va fi adusă de o Delegaţie eparhială, sâmbătă, 07 aprilie 2018, în  jurul orei 21,30 la Cluj-Napoca, iar în jurul orei 22,15 destinaţia finală va fi Aeroportul din Satu Mare.

Protopopii, preoţii si monahii o vor primi la Aeroportul din Satu Mare pentru a o putea oferi credincioşilor care vor participa la Slujba Învierii, ce va fi  săvârşită în bisericile şi mănăstirile din Eparhie.

De asemenea, vă comunicăm faptul că Sfânta Lumină va fi adusă la  Catedrala Episcopală “Sfânta Treime”  din Baia Mare în jurul orei  23,30, iar pentru  doritorii din Protopopiatele Lăpuş şi Vişeu, Sfânta Lumină  se poate primi la  Aeroportul din Cluj-Napoca, după ora 21,30.

De la Satu Mare, la fel ca în anul precedent,  Sfânta Lumină va fi preluată de delegaţii din Slovacia, Ungaria şi Austria ş.a.  anunţă  Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureşului şi   Sătmarului.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu