A fost confiscată Primăria Carei! Pentru filmări

• publicat la: 31 mai 2018
A fost confiscată Primăria Carei! Pentru filmări

Nu numai Castelul din Carei este cuprins în regia filmului american  ce se toarnă în aceste zile. Astăzi a fost ,,rechiziţionată,,  clădirea Primăriei Carei. Au fost înlocuite steagurile şi schimbată placa de pe frontispiciu.

Ghirlandele de Crăciun împodobesc faţada Primăriei şi au fost create efectele specifice iernii. Clădirea Primăriei Carei  va figura în film ca şi adăpostul familial Saint Andrews.

Buletin de Carei

comentarii

de pro ciuta la 31 mai 2018 - 22:05

Si cum poti suporta ca nu atarna tricolorul cu catarg cu tot , Daniela draga ? Si Filon Aurel ce parere are ? Trebuie reclamat imediat la toate institutiile statului , ba chiar si la Curtea de Justitie de la Haga ca ai fost jignita ca pentru cateva minute drapelul tau a fost dat jos !

de szeszu la 1 iunie 2018 - 09:00

cati bani ati luat pentru schimbarea steagurilor? ce tot sta atata curtea de conturi la primarie? nu poate sa spele asa repede cat ati murdarit? am auzit ca a fost trimis si consateanul toutu de la odoreu ca sa spele ce a facut pe negru covaciul…mare frica aveti voi de tricolorul romanesc si de mitici,hihihihi

de unio la 1 iunie 2018 - 11:22

prosciuto hungarica, 31 mai 22:05
Gura pacatosului, adevar graieste! „drapelul TAU a fost dat jos!” Multumesc, ai spus limpede ca drapelul dat jos NU ESTE AL TAU! Nu e o problema, dar macar acum este clar ce hram piros – feher – zold porti.

de miki la 5 iunie 2018 - 15:38

La monument nu se filmeaza?

de cetăţeanu Gogu la 5 iunie 2018 - 18:30

Au încercat şi acolo dar se topeşte prea repede zăpada. E încă cald sângele soldaţilor care s-au jertfit pentru eliberarea ultimei brazde de pământ. Am auzit că la anu se va filma eliberarea Budapestei inclusiv opinca de pe parlamentul Ungariei. Mânce-te binele măi măi

Lasati un comentariu