Camerele de supraveghere din Carei eşuează din nou. Poliţia Locală confirmă

• publicat la: 31 mai 2018
Camerele de supraveghere din Carei eşuează din nou. Poliţia Locală confirmă

Este de notorietate deja în Carei  faptul că nicio cameră de supraveghere din jurul monumentelor vizate de provocatori nu este eficientă şi nu satisface cerinţele pentru care a fost achiziţionată.

De câte ori a fost pângărit bustul lui Avram Iancu din centrul oraşului niciuna din camerele din jur nu a putut oferi imagini clare despre autori.

Aşa că nu ne mai  mirăm că nici camera de supraveghere din jurul grupului statuar Otilia Marchiş-Ady Endre nu a putut identifica persoana care a pus tricolorul maghiar pe Ady Endre.

Potrivit dispecerului de la Poliţia Locală din subordinea Primăriei Carei …,, nu am văzut cine a pus tricolorul pentru că persoana stătea pe acelaşi aliniament ca şi ceasul electric şi nu am putut să vedem,,.

Cu alte cuvinte oricine poate vandaliza faţa statuii lui Ady Endre fără a fi observat de camera de supraveghere care este pusă pe acelaşi aliniament ca şi ceasul electric şi deci nu poate detecta nimic.

Bine că plătim camere de supraveghere, amplasarea lor şi personal care să le monitorizeze pentru ca să nu poată fi folosite pentru scopul pentru care au fost achiziţionate.

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2018/05/provocare-sau-tricolor-maghiar-la-grupul-statuar-din-carei.html

 

Lasati un comentariu