Careienii de pe strada Mihai Viteazu cer trecere de pietoni

• publicat la: 14 mai 2018
Careienii de pe strada Mihai Viteazu cer trecere de pietoni

Pe artera de intrare în Carei, strada Mihai Viteazu, s-a deschis recent un magazin cu produse alimentare şi nealimentare. Locuitorii din zona respectivă solicită Primăriei Carei  identificarea unui loc pentru amenajare Trecere Pietoni pentru a se putea deplasa în deplină siguranţă pe cealaltă parte a  străzii. Deoarece locuitorii au mai depus solicitări la Primărie pentru alte probleme legate de infrastructură şi nu au primit nici măcar un răspus la solicitare, au apelat la redacţia Buletin de Carei.

Prima trecere  de pietoni de la intrarea în oraş pe strada Mihai Viteazu este la intersecţia cu str.Gheorghe Lazăr.

Menţionăm că la Primăria Carei nu există nici un program pentru audienţe, primarul considerând audienţele  reminescenţe ale regimului comunist.

Buletin de Carei

comentarii

de careian la 14 mai 2018 - 15:09

Prima trecere de pietoni de la intrarea în oraş pe strada Mihai Viteazu este la intersecţia cu str.Gheorghe Lazăr???Nici acolo nu este trecere de pietoni semnalizat corespunzator.Pana nu moare cineva calcat de masina in zona respectiva nici nu va fi.
RUSINE PRIMARIA CAREI!!!

de majtenyi utca la 14 mai 2018 - 16:11

SIGURANTA CETATENILOR DE LOC NU ESTE IMPORTANT LA PRIMARIA CAREI.NUMA TAXELE SI IMPOZITELE ESTE IMPORTANT.SA VA FIE RUSINE MARE KOVACS BACSI!!!

de marisel la 15 mai 2018 - 07:21

bancul zilei spus de tuia mercenar

de mine la 15 mai 2018 - 10:57

@cetatean ,Sa le numere primaru cate treceri de pietoni sant de la Str. Ghe Lazar pana la Continental!Pana NU sa intampla o TRAGEDIE!

Lasati un comentariu