Încep filmările. La Carei se va turna un film american

• publicat la: 19 mai 2018
Încep filmările. La Carei se va turna un film american

Astăzi a avut loc o conferinţă de presă, practic o informare despre filmul american care se va realiza la Carei. Amy Krull  este o  specialistă a filmelor cu tematică de Crăciun şi care se adresează familiilor. Deci acţiunea filmului  va avea loc în perioada sărbătorilor de iarnă.

Amy nu este pentru prima dată în tara noastră ci a venit în România pentru prima dată acum 15 ani.

A vizitat şi alte castele din ţară  dar a considerat castelul din Carei ca fiind cel mai potrivit pentru ceea ce doreşte să realizeze. Aici a considerat că este locaţia unică unde poate turna filmul.   Cadrele trase în iarnă sau mai bine spus cu decorul de iarnă realizat la Carei vor fi folosite  ca fundal pentru  jocul actorilor.

Amy Krull se simte foarte bine aici la Carei şi a transmis şi faptul că actorii care vor sosi în curând sunt încântaţi că au asigurată cazarea aproape de locul de filmare.

Este o bună ocazie pentru oraş de a fi făcut cunoscut şi de a atrage turişti. Filmările vor avea loc şi în oraş nu numai la Castel.

Pentru mai multe detalii despre filmare se va mai organiza o întâlnire cu presa în cursul săptămânii viitoare când vor fi invitaţi şi jurnaliştii din judeţ.

Cu o experienţă vastă în filmări, Castle Film a promis că va avea grijă de mediul înconjurător în timpul filmărilor dar şi de castel.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu