Şef nou la fostul Cămin de Bătrâni acum CIAS Alexandru

• publicat la: 1 mai 2018
Şef nou la fostul Cămin de Bătrâni acum CIAS Alexandru

Consilierul judeţean din partea ALDE Pinter Jozsef  este noul Şef  de la Centrul  CIAS Alexandru Carei, adică fosta Casă de bătrâni. Acesta a ocupat  postul pe bază de concurs, rezultatele probei scrise fiind afişate încă din data de 21 martie 2018.

Se confirmă încă odată că sursele agenţiei de ştiri din Primărie nu sunt de încredere având în vedere că pentru consilierul judeţean careian se vehicula ocuparea postului de vicepreşedinte al CJ Satu Mare. De fapt, acelaşi ştirist anunţa în 18 noiembrie 2017 că s-a dezvelit în Carei  un monument al bunei convieţuiri interetnice în cadrul unei ceremonii la care nu a observat nimic anormal( ceremonie doar cu steaguri maghiare, fără cele româneşti – n.r.)  pentru ca 2 zile mai târziu să publice scuzele primarului pentru situaţia creată.

Pinter Jozsef, consilier judeţean din partea ALDE, a  candidat pentru funcţia de primar la alegerile din 2016 dar s-a clasat pe ultimul loc cu 723 de voturi. Potrivit Declaraţiei sale de Avere, este administrator la firma Ro-Conix  unde viceprimarul Keizer are 80% din acţiuni.

Buletin de Carei

comentarii

de oti la 1 mai 2018 - 22:40

asta lucra si la firma viceprimarului si la casa de batrani?

Lasati un comentariu