Contabilitate suferindă la Spitalul Municipal Carei

• publicat la: 7 iunie 2018
Contabilitate suferindă la Spitalul Municipal Carei

Astăzi , 7 iunie 2018, a avut loc o şedinţă extraordinară  a Consiliului Local Carei. Cele 12 puncte de pe Ordinea de Zi au fost dezbătute în 20 de minute. Au lipsit 2 consilieri de la UDMR Carei. Încă o şedinţă în care proiectele au fost votate la foc continuu.

Proiectul privind aprobarea rectificării  bugetului de venituri şi cheltuieli al  municipiului Carei a fost votat în unanimitate.

La rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli de la Spitalul Municipal Carei  a intervenit consilierul Ilie Ciută pentru a clarifica câteva aspecte.

,,Am în faţă aprobarea bugetului iniţial, execuţia bugetară şi rectificarea din aprilie 2018. Cifrele nu mai corespund şi nu au NIMIC în comun cu realitatea. Rectificarea de astăzi, dacă îmi daţi voie, vă spun că este ,,habri hui,, sau cum ar spune alţii, ,,osze-visza,,.

Vă dau câteva exemple. La cap.3 , operatiuni financiare , scrie clar ..sumele utilizate din excedentul anului precedent pentru efectuarea de cheltuieli sunt 0. La execuţia pe trim 1 ni se spune că s-a cheltuit 1 milion 445 mii lei …poate s-a reîntregit excedentul dar nu mi s-a arătat niciun act. Poate vine şi ni-l arată cineva. La iluminat, încălzit şi forţă motrică, pe trim 2,3 şi 4 vom plăti zero lei. La fel pentru apă canal şi salubritate.

La medicamente au fost prevăzuţi pe trim 1  700 mii lei  şi s-au cheltuit doar 150 mii lei potrivit execuţiei. Pe trim.2 sunt prevăzuţi 683 mii lei ….când se ştie  că pe trim.1 s-au cheltuit 150 mii lei ….Este o bătaie de joc şi nu ştiu cum poate fi votată o astfel de rectificare,, a menţionat consilierul Ciută.

La intervenţia viceprimarului Keizer, directorul financiar contabil Negrea Adriana de la  Spitalul Municipal Carei, a încercat să ofere câteva explicaţii care însă nu au convins.

Citiţi mai jos Rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli de la spitalul Municipal Carei unde veţi găsi datele exacte la care s-a făcut referire.

P 2 rectificare buget Spital

Buletin de Carei

comentarii

de Buletin de Carei la 7 iunie 2018 - 17:02

De ce nu candidati ca si consilier daca nu sunteti multumit de consilierii locali? Participati la sedinte ca sa vedeti pe viu ce se petrece si cine vine cu materialele citite.

de Poet Careian 2018 la 7 iunie 2018 - 18:10

Ossze-vissza konyveloseg,tul nagy a nyari melegseg,degeaba a cheltuit atata,marea Spitala,cine nu are bani nu rezolva nimica,culoarea baniilor numai conteaza,si sa avem zile frumoase.

de Baba Cloanta la 7 iunie 2018 - 21:23

1.formare profesionala… Toate cursurile pt credite trebuie platite de catre personal. 40-50 de lei un curs
2.Echipament de protectie niste halate din ajutoare, vechi, ca sunt bune de sters pe jos. Personalul isi cumpara halatele

de Baba Cloanta la 7 iunie 2018 - 21:26

3.suma incasata in urma examenului pt asistente si infirmiere, sa se foloseasca pt achizitia medicamentelor.

de Buletin de Carei la 7 iunie 2018 - 22:30

Pentru medicamente nu se cheltuie nici banii alocaţi în buget deci există o cerere mai mică decât sumele alocate.

de Baba Cloanta la 7 iunie 2018 - 23:23

Inteleg, dar m-am referit in mod ironic la suma incasata de anumita persoane de la unele asistente debutante pentru ocuparea posturilor.

de ceatean la 9 iunie 2018 - 06:28

Pretentii !!!! bolnavi trimisi din spital si mor pe hol la medicul de familie. Conducerea politica a spitalului mai are nerusinarea sa dea vina pe parinti ,,,nu se autosesizeaza nimeni ,vai de noi !

de Baba Cloanta la 9 iunie 2018 - 11:06

In mod interesant, toate articolele legate cazul decedatei la medicul de familie au disparut din ziare si de pe Facebook. Oare de ce?Sunt cativa MEDICI in Spitalul Carei, dar sunt si niste betivi, incompetenti etc. Ce asteptam de la o unitate, unde la angajare nu conteaza cunostintele in domeniul, ci contează plicul plin de euro.

de Baba Cloanta la 9 iunie 2018 - 11:10

Doctor betiv,asistente incompetente(cu cateva exceptii), la angajare se ia in considerare plicul cu euro.Schimbat conducerea,si Consiliul de administrare, dupa un caz asemenea asta ar fi minimul.

de Poet Careian 2018 la 9 iunie 2018 - 14:47

Plicul plin cu euro,sa ne bucuram in zona euro,nu conteaza cine moare,numai buzunarele sa fie pline,mai bine mergem la macelarie,ca sa nu ajungem in sicrie,mare schimbare oricum nu o sa fie din vedere sa cunoastem spitalele.

de unul la 9 iunie 2018 - 17:05

Spitalul din Carei are tot ce ne trebuie , medic pensioar , bataus , consumator de acool si sa nu uitam de cei incompetenti toti sub tutela primarului.Oare se vor lua vreodata masuri drastice impotriva acestor specimene ?????

de mihai la 9 iunie 2018 - 18:20

Din pacate nu se va schimba nimic pana acest specimen (om nu pot sal numesc) va fi primar, tot ce se face in spital se face cu acordul lui marea asistenta Lia si marea menegera isi unplu buzunarele la fiecare angajare (2500 -3000 de euro)pentru un post la ultima angajare au facut cel putin 12500 de euro.

de Poet Careian 2018 la 10 iunie 2018 - 15:39

Din banii astia poate sa distreze,sa ajunge la Marea Mediterane,altii ajung numai la terenuri de porumbe semanate,ce mai putem spune,incasati va pana la neoprire,si sa stati in fotoliile frumoase.

de Baba Cloanta la 12 iunie 2018 - 12:01

De ce nu se publica notele de la proba scrisa? E prea mare diferenta intre care au reusit (avand cheia de rezolvare) si intre care „numai” au invatat pentru examen?

de Ilie la 12 iunie 2018 - 14:51

Ar trebuii sesizat DNA !!!

de unul la 12 iunie 2018 - 18:08

Oare cine elibereaza adeverintele medicale ca asistatii sunt pe moarte? nu se poate verifica? Asistatii sociali presteaza servicii odata la 4 ani la alegeri cand primesc cai, carute pentru transportul alegatorilor

Lasati un comentariu