DIN IULIE SE SCHIMBĂ CALENDARUL DE PLATĂ AL PENSIILOR CARE SE DISTRIBUIE PRIN POȘTĂ

• publicat la: 26 iunie 2018
DIN IULIE SE SCHIMBĂ CALENDARUL  DE PLATĂ AL PENSIILOR CARE SE DISTRIBUIE PRIN POȘTĂ

Casa Județeană de Pensii Satu Mare anunță beneficiarii care primesc drepturile prin intermediul CN POȘTA ROMANĂ SA că începând cu luna iulie calendarul de plată se modifică după cum urmează:

Plățile curente

–  se vor face  în intervalul 1-15 ale lunii, la domiciliul beneficiarilor

 – pensionarii avizați de către poștă (cei care nu sunt găsiți la domiciliu) își pot ridica drepturile bănești și documentul de plată  de la ghișeele poștale în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Plățile restante

– se vor face în intervalul 11-15 ale lunii, la domiciliul beneficiarilor

 – pensionarii avizați (care nu sunt găsiți la domiciliu) își pot ridica drepturile bănești și documentul de plată de la ghișeele poștale în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Precizăm faptul că, în cazul persoanelor ale căror drepturi se achită prin conturi curente sau conturi de card, calendarul de plată este cel de până în prezent. Astfel, plata se face începând din data de 14 sau din prima zi lucrătoare  care urmează datei de 14 ale lunii, dacă această zi este nelucrătoare.

În acest caz documentul de informare (talonul mov) se transmite la domiciliul beneficiarilor în intervalul 1-15 ale lunii.

Pentru pensionarii avizați la domiciliu, talonul mov se poate ridica în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Lasati un comentariu