Distribuţie ELECTRICA nu a fost încă curioasă să constate lipsa contoarelor individuale de pe strada Independenţei nr.45 de la locuinţele Primăriei Carei

• publicat la: 21 iunie 2018
Distribuţie ELECTRICA  nu a fost încă curioasă să constate lipsa contoarelor individuale de pe strada Independenţei nr.45 de la locuinţele Primăriei Carei

A trecut mai mult de o săptămână de la semnalarea Buletin de Carei privind consumul de curent electric la locuinţele Primăriei Carei FĂRĂ CONTOR.

Un contor comun se află pe o altă stradă, în poarta unei foste secţii de mic mobilier.

De aici se trage curentul pe strada Independenţei nr.45….aici intră cablul de curent la locuinţele Primăriei Carei

Pe strada Ecoului a fost montat recent un contor.

Cele 11 familii cu care Primăria Carei a încheiat Contracte de închiriere apar la serviciul locativ  din cadrul Primăriei cu sume uriaşe  datorate pentru consum de energie electrică în condiţiile în care acest consum nu a fost  contorizat.

Societatea de distribuţie e energiei electrice, ELECTRICA  nu a fost curioasă să vadă firele  prin care ajunge curentul electric la fiecare uşă din grupul de locuinţe al Primăriei Carei.

Primăria Carei a plătit constant acest consum chiar dacă periodic chiriaşii nu aveau actualizat contractul de închiriere.

Nu putem crede că instituţiile abilitate ale statului precum şi societatea de furnizare a energiei electrice fac front comun pentru ascunderea abuzurilor şi ilegalităţilor din Primăria Carei.

Chiriaşii de pe strada Independenţei nr.45 cer să li se instaleze contor  individual pentru a plăti DOAR CÂT CONSUMĂ şi nu sume de 869 lei lunar sau 515 lei lunar.

Priviţi ce sume li se impută chiriaşilor de pe strada Independenţei nr.45 . Toate aceste sume au fost plătit constant de Primăria Carei în ultimii 10 ani!

După  apariţia materialelor din Buletin de Carei privind  neregulile din Primăria Carei celor care au avut expirată carte de identitate li s-a întocmit una provizorie pe timp de 1 an pentru a putea ridica alocaţiile copiilor.

Ieri, 20 iunie 2018, curentul electric a fost întrerupt timp de o oră la aceste locuinţe chiar dacă Primăria Carei este cu plata la zi.

Nu numai situaţia livrării şi  consumului de curent electric este  în totală neregulă ci şi situaţia contractelor de închiriere. Deşi nu au fost actualizate  pe perioade lungi de timp, curentul electric  a fost achitat .

În ţară sunt cercetaţi funcţionari publici şi demnitari pentru fapte de o mult mai mică gravitate decât cele semnalate de Buletin de Carei  dar încă în  Republica de la Carei  instituţiile   anticorupţie sau antifraudă  se sfiesc  să bage nasul. Să fie aşa de mare volumul de lucru? Pentru cine trebuie să plătească acest consum uriaş nişte chiriaşi ai Primăriei Carei?

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/06/primaria-carei-cere-120-mii-lei-pentru-curent-electric-de-la-chiriasi-carora-nu-le-a-instalat-nimeni-contor.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/06/furt-de-curent-sau-neglijenta-musamalizare-sau-cercetare-in-republica-de-la-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/06/lovitura-de-teatru-un-consilier-de-la-prefectura-nu-doreste-sa-constate-lipsa-contoarelor-de-la-locuintele-sociale-ale-primariei-carei-de-pe-strada-independentei.html

comentarii

de Poet Careian 2018 la 21 iunie 2018 - 14:23

Sa plateasca au din ce,este bani multe ca si pepene pe broasca,contoarele sa fie blocate,si ilegalitatea puse in vitrine,bucurati va de consume multe,si sa aveti zile frumoase.

de unul la 21 iunie 2018 - 20:16

de miki… tu o iei in serios,,, sau faci parte din cei ce fura din banii orasului sau iti place sa fii furat

Lasati un comentariu