FĂRĂ comunicate oficiale la Primăria Carei. Primarul comunică doar cu presa favorită

• publicat la: 12 iunie 2018
FĂRĂ comunicate oficiale la Primăria Carei. Primarul comunică doar cu presa favorită

Primarul Kovacs nu se dezminte  şi continuă să se comporte în Primăria oraşului ca pe moşia sa proprie pe care de fapt nu o are. Cel puţin până îşi va plăti restanţele la buget ca să poată deveni şi el proprietar cu acte în regulă.

Asistăm din nou la o desconsiderare a locuitorilor oraşului Carei din partea primarului. Nu vom vorbi despre presa plătită din bani publici pentru a ascunde cititorilor probleme administraţiei locale. Ci despre lipsa comunicatelor oficiale către toată presa.

Despre starea dezastruoasă în care se prezintă oraşul şi somaţiile lui la adresa unor operatori care efectuează lucrări în Carei  primarul oferă detalii într-un ziar de limbă maghiară. Nu credem că are relevanţă faptul că din conducerea mun.Carei nu face parte niciun român ci doar membrii ai UDMR Carei.

Nici pe pagina oficială a Primăriei Carei şi nici pe cea de socializare nu apare nici un comunicat oficial despre vreo luare de pozitie a primarului Kovacs.

Aflăm că primarul ia atitudine pentru starea trotuarelor după lucrările Apaserv si Electrica. Tot oraşul este un şantier. Trotuare asfaltate anul trecut sunt total decopertate pentru a se efectua alte lucrări.

De ce nu face cunoscute condiţiile din contractul de lucrări care a fost semnat pentru efectuarea lucrărilor? Care sunt penalizările prevăzute pentru nerespectarea condiţiilor cerute?!

Nu am citit însă ca primarul să ia atitudine despre lipsa recepţiei pentru lucrările de la Masterplanul Apaserv din Carei sau despre faptul că a fost introdusă canalizare în cadrul acestui proiect pe străzi unde exista şi era în bună funcţionare iar alte străzi care nu aveau deloc au rămas în continuare fără canalizare.

Nici despre faptul că Primăria are contracte de închiriere locuinţe la  familii cu copii iar locuinţele respective nu au sursă de apă şi nici contor electric. Despre furtul de curent  în ce ziare  trebuie să citim domnule primar? Sau despre transformarea clădirilor monument istoric în locuinţe sociale? Sau despre vânzarea de porţiuni de teren din Parcul Dendrologic.

Discriminarea devine pe zi ce trece o specialitate a primarului Kovacs dar tot pe zi ce trece se adaugă şi aversiunea faţă de tricolorul  românesc.

Un catarg cu drapel românesc este considerat de primarul Kovacs o provocare dar   tipărirea de cărţi din bani publici doar în limba maghiară sau oferirea de date despre starea unor lucrări din oraş doar pentru ziare  de limbă maghiară cum se poate cataloga?

Buletin de Carei

 

comentarii

de pro ciuta la 12 iunie 2018 - 21:41

Ce TE bate grija ? Oricum pe TINE te intereseaza numai scandalul , nu-i asa ?

de Buletin de Carei la 13 iunie 2018 - 08:29

Primaria Carei nu trimite comunicate oficiale catre presa. Transparenta si dialogul sunt cuvinte necunoscute pentru conducerea oraşului românesc din care nu face parte niciun român.

Lasati un comentariu