Invitaţie la cinstirea Drapelului Tricolor la Carei

• publicat la: 19 iunie 2018
Invitaţie la cinstirea Drapelului Tricolor la Carei

La data de 20 martie 2018, Asociaţiunea ASTRA Carei a depus la Primăria Carei o solicitare pentru amplasarea unui catarg cu steag tricolor. A primit număr de înregistrare 3845/20.03.2018. Au propus  3(trei) locaţii diferite pentru ca din cele 3 să fie aprobată una care să fie pe placul Consiliului Local. Iniţial solicitarea ASTRA Carei nu a fost introdusă pe Ordinea de Zi a şedinţei CL, ba chiar a fost  solicitat vot împotriva introducerii  pe Ordinea de Zi.

Ulterior, în şedinţa din 27 aprilie 2018  a fost introdusă pe Ordinea de Zi solicitarea pentru amplasare catarg cu tricolor în Carei dar primarul Kovacs consideră solicitarea noastră o provocare şi atenţionează!….,, Nu provocaţi maghiarii!,,  de parcă cineva ar fi avut  vreodată vreo intervenţie  împotriva  maghiarilor. Mai ales că la manifestările noastre participă şi persoane de etnie maghiară pentru că sunt  manifestări culturale tradiţionale şi nu manifestări şovine.

Asociaţiunea ASTRA Despărţământul ,,Aurel Coza,,Carei  a achiziţionat un catarg cu drapel tricolor pe care doreşte să îl amplaseze în centrul oraşului Carei.

Până atunci, cei care iubesc drapelul nostru tricolor sunt invitaţi să participe la manifestările dedicate zilei Drapelului de la Carei din data de 26 iunie 2018. Fiecare participant este rugat să vină cu un steag tricolor în faţa Monumentului Ostaşului Român înconjurat de o perdea forestieră de peste 9m înălţime.

Comitetul Director al Asociaţiunii ASTRA Carei

comentarii

de UP la 23 iunie 2018 - 20:19

Domnul Primar trbuie sa inteleaga ca romanii Careieni datorita particularitatilor,apropiere de granita,minoritate etnica 45%,împrejurări istorice nefavorabile,au spiritul patriotic mai dezvoltat.

de ralu la 24 iunie 2018 - 08:45

Spiritul patriotic face parte din fiecare cetatean,este ceva normal!

Lasati un comentariu