INVITAŢIE la Ziua Drapelului la Carei, municipiul în care i se interzice Asociaţiunii ASTRA amplasarea unui catarg cu tricolor românesc

• publicat la: 25 iunie 2018
INVITAŢIE la Ziua Drapelului la Carei, municipiul în care i se interzice Asociaţiunii ASTRA amplasarea unui catarg cu tricolor românesc

Marţi, 26 iunie 2018, de la ora 10,00, vor avea loc manifestări dedicate Zilei Drapelului pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român din Carei.

Asociaţiunea ASTRA Despărţământul ,,Aurel Coza,,  Carei  vă invită să luaţi parte la cinstirea  Drapelului românesc şi să aduceţi fiecare câte un steag tricolor.

Vor fi alături de noi fraţii din judeţele Harghita şi Covasna de la Calea Neamului în frunte cu dl. Mihai Tîrnoveanu,  trataţi şi ei discriminator de conducerile adminsitraţiilor locale de care aparţin.

Asociaţiunea ASTRA Despărţământul ,,Aurel Coza,,  Carei  a depus la Primăria Carei un proiect pentru amplasare catarg românesc în centrul oraşului.

Consilierii UDMR au votat împotriva acestui proiect, primarul Kovacs ne-a atras atenţia …,,nu provocaţi maghiarii,, iar consilierul Oneţ, preşedintele PSD Carei  s-a abţinut de la vot spunând că este un proiect depus abuziv de fapt el afirmând în şedinţa de CL că doreşte ca el să depună  în viitor un proiect pentru amplasare catarg.

Până la lămurirea  disensiunilor întreţinute de primarul oraşului prin declaraţiile sale incitatoare  veniţi să sărbătorim Ziua Drapelului în faţa Monumentului Ostaşului Român înconjurat de tuia de 9m înălţime.

Daniela Ciută,

preşedinte Asociaţiunea ASTRA Despărţământul ,,Aurel Coza,,  Carei

CAREI, municipiul din România unde ni se interzice amplasarea unui catarg cu drapel românesc

http://www.buletindecarei.ro/2018/04/nu-provocati-maghiarii-spune-primarul-kovacs-ca-motivatie-la-refuzul-amplasarii-unui-catarg-romanesc-in-carei-presedintele-psd-carei-vrea-sa-isi-insuseasca-initiativa-astra-carei.html

Lasati un comentariu