Mobilizare exemplară pentru menţinerea libertăţii de exprimare. Adrian Cozma rămâne consilier judeţean

• publicat la: 15 iunie 2018
Mobilizare exemplară pentru menţinerea libertăţii de exprimare. Adrian Cozma rămâne consilier judeţean

În aceasta seara a avut loc la Satu Mare şedinţa  Comitetului Director al PNL  în care pe Ordinea de Zi figura excluderea din partid a consilierului judeţean Adrian  Cozma.

Din comitetul Director  fac parte președinții de organizații, primarii, viceprimarii și consilierii județeni.

La presiunea sălii, principalul punct de pe ordinea de zi  şi anume excluderea lui Adrian Cozma din PNL, în urma decizie BPJ, a fost retras. Conducerea partidului a fost dovedită de sală. Faptul era previzibil deoarece organizaţii puternice din judeţ şi-au  manifestat direct şi deschis sprijinul pentru consilierul Adrian Cozma.

,,E regretabil ca s-a ajuns în aceasta situație, mă bucur că  s-a încheiat . Voi continua pe aceeaşi cale a liberei exprimări. Nu am resentimente față de nimeni şi vreau să îmi văd mai departe de proiectele pe care mi le-am propus”, a declarat telefonic Adrian Cozma  pentru Buletin de Carei.

Peste 25 de organizaţii din judeţ s-au exprimat deschis pentru susţinerea libertăţii de exprimare printre care sunt şi  cele din Tăşnad, Ardud, Pişcolt, Negreşti Oaş,Santău, Certeze, Craidorolt, Terebesti, Petresti, Halmeu, Calinesti, Bixad, Pomi, Păulesti, Sanislãu, Turt,.

Biroul Permanent Județean a votat în prealabil  excluderea lui Adrian Cozma pentru ca i-ar fi supărat prin declarațiile sale pe partenerii de guvernare de la UDMR. Una dintre acestea a fost legată de lipsa iluminării adecvate a statuilor personalităţilor româneşti din Satu-Mare.

Buletin de Carei

comentarii

de Drept la tinta la 16 iunie 2018 - 18:06

Va bucurati doamna? Va ca incurajati nesupunerea fata de directiva partidului, ma rog a conducerii, dvs. Sunteti asa mai rebela, nu va sade bine, sa stiti

de Buletin de Carei la 16 iunie 2018 - 18:56

Felicitari celor care nu se lasa calcati in picioare. Cei care tremura posteaza comentarii in lipsa de orice alta posibilitate de actiune. Chiar nu puteti cumpara pe toata lumea.

de Drept la tinta la 18 iunie 2018 - 10:31

Unde dai si unde crapa

de Buletin de Carei la 18 iunie 2018 - 10:44

Nu mai faceti fata si va faceti reclama pe Buletin de Carei la comentarii? Chiar ati crezut ca puteti manipula opinia publica la infinit?

de UP la 19 iunie 2018 - 12:07

Ce tupeu UDMR sa vrea sa il dea afara pe un membru PNL pentruca nu ii plac oghii lui.Si sau gasit in conducerea PNL sa le execute ordinele intocmai si la timp.Atentie UDMR romanii au inceput sa se trezeasca.

Lasati un comentariu