Primăria Carei cere 120 mii lei pentru CURENT ELECTRIC de la chiriaşi cărora nu le-a instalat nimeni CONTOR

• publicat la: 8 iunie 2018
Primăria Carei cere 120 mii lei pentru CURENT ELECTRIC de la chiriaşi cărora nu le-a instalat nimeni CONTOR

Priviţi în imaginea de mai sus de unde vine curentul pentru cele 12 familii care locuiesc de peste 10 ani pe strada Independenţei nr.45 în locuinţele Primăriei Carei. Pentru aceste locuinţe Primăria Carei a  întocmit contracte de închiriere la care adaugă Acte Adiţionale periodic doar după bunul plac. Adică în perioada în care nu întocmeşte Act Adiţional vine Poliţia Locală şi amendează chiriaşii pentru lipsă firme legale de şedere. Ulterior  se  mai adaugă un Act Adiţional iar  sancţiunile date de Poliţia Locală se adaugă la capitolul datorii! Noapte Minţii!

În perioada în care nu li se prelungeşte contractul chiriaşii nu îşi pot prelungi nici Cartea de Identitate aşa că rămân fără alocaţiile la copii.

Buletin de Carei atrage atenţia că aceşti chiriaşi nu au intrat cu forţa în aceste…aşa numite locuinţe sociale ci au încheiat cu Primăria Carei un contract de închiriere.

Un cablu de curent iese din pământ, traversează un perete exterior şi intră prin zid în clădire de unde apoi fiecare a tras către uşa lui curentul după cum a ştiut.

Suma totală pentru consum de energie electrică cu care figurează la Primăria Carei aceşti chiriaşi este de 120.371,91 lei.

NU EXISTĂ CONTOR  . Oare aprecierea consumului de curent se face cu ochiometrul sau în funcţie de nevoile …altora?

Să îi ferească Cel de Sus de un scurt circuit că ard în case ca torţele.

Acestea sunt condiţiile din locuinţele Primăriei Carei  de pe strada Independenţei 45, de lângă gară. Unele familii stau aici de peste 10 ani. În aceleaşi condiţii.

FĂRĂ apă curentă! Apa o procură fiecare familie de unde poate!

Acestea sunt grupurile sociale  alocate acestor locuinţe.

Aşa arată imaginea cu care dau ochii cei ce ies din Gara CFR Carei…

La data de  30 mai 2018, Primăria Carei a trimis agenţi de ordine pentru a afişa ultimatumul dat pentru plata restanţelor. Restanţele existau şi în perioada campaniei electorale din 2016 dar atunci nimeni din Primărie nu a fost interesat de a le colecta.

Cum calculează Primăria Carei restanţele la curent pentru fiecare familie dacă  NU EXISTĂ CONTOR de curent pentru fiecare consumator?

Există familii cărora li se impută o datorie la curent electric de 21.483,94 lei. Sau 15.031,84 lei. În condiţiile în care nu au centrale termice sau hidrofor sau alţi consumatori mari de energie electrică.

Suma lunară care li se comunică de către Primăria Carei  ca şi consum de curent electric ajunge şi la 869 lei.

Fiecare familie are deschisă la Spaţiul Locativ de la Primăria Carei o fişă de cont  scrisă de mână în care sunt trecute consumurile lunare. De peste 10 ani nimeni din Primăria Carei nu a deranjat chiriaşii pentru datoriile fabuloase la consumul de curent electric. Se poate aprecia de către Primăria Carei consumul fiecărei familii fără ajutorul CONTORULUI?

Menţionăm că fiecare afirmaţie  are la bază documente oficiale pe care le putem pune la dispoziţia instituţiilor interesate a restabili un cadru  legal şi decent pentru locuinţele sociale ale UATM Carei.  În tot acest timp, locuinţele sociale nou construite au fost atribuite persoanelor cu stare materială bună sau cu relaţii la Primăria Carei.

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2015/11/listele-cu-persoanele-care-au-primit-locuinte-sociale-pe-strada-tireamului.html

comentarii

de Poet Careian 2018 la 8 iunie 2018 - 11:21

Ard in case ca TORTELE,si ca si pasarile salbatice ,frumoase totusi aceste imagine,Ca la Auschwitz in secolul trecut,nimeni nimic nu a avut,dar totusi sa ne bucuram,ca multe lucruri frumoase realizam.

de Emil la 8 iunie 2018 - 12:39

FURT DE CURENT SE NUMESTE!!!!

Lasati un comentariu