Alo, Poliţia Locală? Se poate o cursă la Satu Mare?

• publicat la: 31 iulie 2018
Alo, Poliţia Locală? Se poate o cursă la Satu Mare?

O ştire sosită pe surse demne de încredere, judiciare, scoate în evidenţă o dată în plus cum se acaparează un serviciu din primărie dacă eşti avansat după ce ai picat primul examen cu 2,5.  Un simplu telefon şi Poliţia Locală din subordinea primăriei soseşte cu o maşină din dotare la adresa indicată. Cealaltă maşină e la reparat de aproape o lună.

Se oferă servicii de transport persoane din conducerea unor instituţii locale… la judeţ. Prăjiturile nu se pun. Şi cum la capitala de judeţ nimeni nu ştie cui aparţine numărul SM 08 PHM uşor i se pierde urma …Azi a fost zi scurtă…fără  coafor sau  shopping.

În tot acest timp oraşul rămâne descoperit mai ales când altă maşină ce aparţine de Poliţia Locală stă de o lună prin service din cauză de lipsă de  diagnostic. La ora actuală directorul numit la comanda Poliţiei Locale este în concediu.

Pariu că nu trâmbiţează nimeni ştirea pe oficial şi nici nu vom afla ,,pe oficial,, la ce service se parchează Daciile  pentru consultaţii. Că doar nu o fi cel care a cerut clasă de profesională tip DUAL doar în limba maghiară….ar fi prea de tot.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu