Atac la adresa românilor care nu depind de banul public. Primarul datornic şi şovin Kovacs plăteşte consilieri personali pentru denigrarea acestora

• publicat la: 9 iulie 2018
Atac la adresa românilor care nu depind de banul public. Primarul datornic şi şovin Kovacs plăteşte consilieri personali pentru denigrarea acestora

Dezvăluirile maşinaţiunilor de toate felurile din Primăria condusă de datornicul Kovacs deranjează! Consilierul şi finul  primarului  datornic vrea să se îmbogăţească pe munca  familiei Ciută, deţinătoarea unei societăţi  locale de producţie de 27 de ani.

Consilierul personal al primarului Kovacs , fin al său de cununie, îşi începe săptămâna cu materiale împotriva celor care nu pot fi înregimentaţi, a celor  care nu depind de banul public şi de favorurile acordate cu generozitate de primar din postura sa de demnitar al statului. Primarul datornic Kovacs, cel care consideră că solicitarea de amplasare de catarg cu tricolor românesc  de către ASTRA Carei este o provocare, plăteşte din banul public consilieri care se ocupă de denigrarea persoanelor incomode lui.

Familia Ciută este coşmarul şi frustrarea lui Kovacs Eugen sau Jeno. Familia Ciută este deţinătoarea unei societăţi de producţie de 27 de ani, angajator şi contribuabil , calităţi pe care NU LE ARE Kovacs Eugen sau Jeno.

Kovacs permite ca zilnic, în timpul programului de la Primăria Carei, consilierul său să posteze pe blogul personal materiale împotriva familiei Ciută. Consilierul plătit din bani publici care nu ştie cum să conduci o afacere privată de producţie sau să organizezi un eveniment cultural sau să te descurci fără bani publici.

Instituţia guvernamentală Primăria Carei a devenit cumva firma de familie a lui Kovacs Eugen sau Jeno? Plătim impozite şi taxe la bugetul local pentru ca primnarul să le folosească pentru plata celor care scriu pentru cosmetizarea imaginii sale de datornic cu acte în regulă?

Falimentator dovedit, Kovacs se foloseşte de banul public pentru a-şi aranja imaginea.

Refuză orice participare la evenimente româneşti  care aduc în Carei personalităţi marcante din domeniul cultural şi spiritual, din ministere sau de la nivel de conducere judeţeană. Refuză solicitarea ASTRA Carei pentru amplasare catarg cu tricolor românesc , refuză să  participe la evenimente legate de istoria locală şi merge doar la cele care au legătură cu interesul său personal.

Organizează evenimente publice unde apare doar steag maghiar nu şi românesc, publică cărţi denigratoare la adresa scriitoarei românce Otilia Marchiş, alocă bani de la buget pentru tipărire de cărţi în limba maghiară nu şi în limba română, alocă bani de la buget doar pentru monumentele dorite de el  discriminând astfel locuitorii Careiului, iniţiază proiecte de hotărâre pentru scutire de impozite la asociaţia unde este membru fondator şi nu are trecute în declaraţiile de interese de anii trecuţi calitatea sa la asociaţiile din care a făcut parte….

Şirul nu se opreşte aici dar şi pentru aceste dezvăluiri Kovacs a angajat ca şi consilieri personali persoane active din presa locală. Aşa consideră Kovacs că trebuie să îşi menţină imaginea. Nu prin respectul la adresa fiecărui careian ci prin hărţuirea celor care aduc la lumină  adevărata sa faţă. 3 executări silite a avut pentru modul în care şi-a condus firmele personale. Nu poate deţine niciun bun până nu îşi plăteşte datoriile la buget. La astfel de demnitari cu datorii la buget se va plăti pensia specială din banul public ?

Ruşine Kovacs Eugen sau Jeno!  Primăria Carei trebuie să lucreze în folosul careienilor şi nu al unor grupuri doar.
La fel şi instanţele de judecată şi instituţiile statului care acoperă mizeriile  marca conducere Primăria Carei. Nu am uitat de refuzul eliberării legale înregistrării şedinţei publice de la Tribunalul Satu Mare  unde finul său era pârât , trebuind  ca  să se apeleze la Curtea de Apel Oradea ca să se confirme că finul ştia de întrebările interogatoriului înainte de începerea şedinţei.

Nu am uitat nici de faptul că la 2 ani de la adresa Camerei de Conturi Satu Mare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei pentru prejudiciul constatat la UATM Carei încă nu există un răspuns oficial. Pentru  matrapazlâcurile cu banii publici pentru amenajare parc (existen deja de altfel) din jurul Monumentului Ostaşului Român a fost clasat dosarul. Chiar dacă a fost oferită posibilitatea plăţii unui expert pentru a constata neregulile sau poate tomai din acest motiv care ar fi consolidat faptele care nu sunt în regulă.

Până unde merge coalizarea împotriva persoanelor contribuabili oneşti, angajatori şi organizatori de evenimente culturale ? Deranjează demascările ?

Corupţia şi abuzurile nu deranjează ? A deranjat prea mult demascarea  afacerii cu locuinţe sociale şi curent electric?

Asaltul împotriva angajatorilor  locali nu este soluţia! Lăsaţi frustrarea deoparte şi puneţi mâna  şi munciţi corect!

Jos Corupţia din Primăria Carei!

A deranjat şi semnalarea despre înlăturarea plăcuţelor oficiale cu tricolor românesc de pe faţada UATM Carei?

Doar pe Buletin de Carei puteţi citi despre modul de gestionare al banului public din administraţia careiană din a cărei conducere nu face parte niciun român!

 

comentarii

de Dan la 9 iulie 2018 - 12:38

Ce e aia cu kovacs eugen sau jeno? Nu stiti exact cum il cheama pe primar? Grav bdec

de Buletin de Carei la 9 iulie 2018 - 12:55

Aşteptăm din partea primarului să se decidă dacă îl cheamă Eugen sau Jeno pentru că foloseşte ambele variante. Ar fi mai simplu de scris şi pentru noi dacă s-ar decide mai repede.

Lasati un comentariu