Buletin de Carei aduce mulţumiri susţinătorilor

• publicat la: 16 iulie 2018
Buletin de Carei aduce mulţumiri susţinătorilor

Buletin de Carei suscită un interes tot mai  crescut din partea cititorilor fapt pentru care le suntem recunoscători. Mulţumim cititorilor pentru înţelegerea şi pentru  mesajele transmise   în perioada de 3 zile în care site-ul nu a fost funcţional.  Chiar şi băietului cu trâmbiţa care îl consiliază pe primar şi care şi-a rupt din timpul  de  odihnă pentru a  consemna despre Buletin de Carei. Din fericire , inconvenientul nu a fost de durată, a rămas intactă toată arhiva, toate  articolele despre  caracatiţa corupţiei care a cuprins în timp primăria noastră. Nu ne îmbătăm cu apă rece şi nu credem că în viitorul foarte apropiat vreo instituţie a statului va dori ca să nu spunem că va avea curajul să scormonească dar mai ales să recupereze prejudiciile de la buget, cele văzute şi mai ales cele mai puţin văzute. Dar ca presă locală, Buletin de Carei  are datoria de a semnala  şi trata şi subiecte mai puţin plăcute precum  cele despre administrarea banului public de orice provenienţă.

Este unul dintre motivele pentru care  suntem mereu în vizorul  presei de casă a primarului cocoşat de datorii. De parcă nu ar exista destule subiecte de interes major pentru careieni de care să se ocupe mai mulţi reporteri  locali bine ancoraţi în meserie. E binevenită  însă orice fel de reclamă.

Buletin de Carei va continua  ca şi până acum să vă ţină la curent cu cât mai multe aspecte din administraţia locală, din domeniul cultural, sportiv şi social…mai ales acele aspecte care sunt tabu oricăror altor apariţii locale şi mai puţin locale.

Suntem imuni la ameninţările primite  prin mesajele private dar şi la denigrările venite din partea celor care încă îşi mai caută un rost în viaţă pe seama altora şi nu prin propriile puteri.

Construcţiile ilegale de orice fel  din Carei  aşteaptă intrarea în legalitate cu ajutorul nostru, la fel şi  clădirile monument istoric,  Căminul Cultural din Ianculeşti , lăsate de primărie în stare de degradare şi să nu uităm de  ,,afacerea cu energie electrică ,,  de la locuinţele  sociale  de lângă Gară.

Sunt doar câteva  subiecte  delicate pe care ne propunem să le abordăm în continuare cu ajutorul careienilor.

Nu uitaţi deci să accesaţi www.buletindecarei.ro  în fiecare zi.  Împreună vom reuşi să devenim o comunitate în care fiecare cetăţean să fie respectat , tratat decent iar discriminarea să devină o amintire .

Buletin de Carei

comentarii

de Cosmin Baias la 18 iulie 2018 - 17:07

Au fost cele mai frumoase trei zile din acest an când nu a mers site-ul. ”Mulțumim”…

de Buletin de Carei la 18 iulie 2018 - 17:28

De unde ştiţi că nu a mers site ul? Intraţi des în locurile care nu vă plac? Mulţumim că ne urmăriţi.

de liviu la 19 iulie 2018 - 07:32

Coruptia din primarie a atins deja cote ingrijoratoare! toti sunt neamuri unul cu altul si impreuna sug banul public. vrem primarie FARA CORUPTIE! fara mafioti!

Lasati un comentariu