Clădire monument istoric transformată de Primăria Carei în locuinţe sociale

• publicat la: 1 iulie 2018
Clădire monument istoric transformată de Primăria Carei în locuinţe sociale

Clădirea de pe strada Doina nr.15  este o clădire monument istoric  în care Primăria Carei a acordat locuinţe pentru asistaţi sociali. Cele 79 de familii stau în centrul oraşului în condiţii greu de imaginat…fără apă curentă, grupuri sociale în curte….imaginile  spun totul despre condiţiile în care trăiesc.

Primăria Carei nu are pentru toţi chiriaşii actualizate contractele de închiriere iar unii se plâng că nu au acte de identitate  şi nu pot să se angajeze. Dacă ar fi să dăm crezare celor spuse de ei , pentru eliberarea de acte de identitate li se cere suma de 500 lei.

După apariţia în Buletin de Carei a imaginilor de la  locuinţele Primăriei Carei , în spatele curţii a fost spartă încăperea unde era robinetul cu apă şi  se preconizează amenajarea de grupuri sociale.

Galerie de imagini iulie 2018

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=2072903932957874

 

Buletin de Carei

Galerie de imagini din 2017

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1948565892058346

comentarii

de Poet Careian 2018 la 2 iulie 2018 - 12:14

Conditii excelenta,mai bine traieste o caine vitrega,dar ce conteza,ca nu se poate sa angajeaza,salariile oricum mica,dar sa astepte cu nerabdare,ca situatia asta odata schimba.

de Poiată careiană 2018 la 2 iulie 2018 - 16:33

Hai Daniela draghe, nu te mai ascunde sub pseudonimnul de poiată careiană. Tu aşa penibil ai devenită, că tu scrii articolul şi apăi tăt tu trabă şi comentezi. Noa oprite draghe, că aiasta-i o mare porcarie. Nu te mai fă de râsu curcilor, că deja te-ai făcut diestul până amu. S-auzâm numa de bine. Apoi Danielă draghe te rog io şi nu mai scrie aci la comentarii. Dacă nu scriu alţii, las-o ncolo de trabă. Însamnă că nu mai citeşte nimieni prostiile aiastea. Te ţuc, pa pa…

de Buletin de Carei la 2 iulie 2018 - 17:23

Te cunoaştem deja după IP. Vă doare adevărul? Vă e frică de comentariile oamenilor cu spirit civic? Sunt din ce în ce mai mulţi. Vă ruşinaţi cu primarul ales? Puneţi mână de la mână şi plătiţi pentru el datoriile. Aţi crezut că puteţi folosi banii oraşului ca pe ai voştri? Încă nu am terminat cu dezvăluirile despre ilegalităţile din primăria Carei. Chiar nu vă puteţi descurca pe puterile voastre şi apelaţi mereu la banul public?

Lasati un comentariu