Dezinformare în cazul achiziţiei de teren de către Primăria Carei. Documente oferite doar de Buletin de Carei

• publicat la: 8 iulie 2018
Dezinformare în cazul achiziţiei de teren de  către Primăria Carei. Documente oferite doar de Buletin de Carei

,,Au cerut 100 mii pentru 1 ha. Comisia e de părere că e prea mult,, afirmă Kovacs Eugen sau Jeno la şedinţa CL din 3 iulie 2018 privind achiziţionarea de teren pentru locuinţe sociale. Când de fapt doar unul din cei doi ofertanţi a cerut această sumă, celălalt solicitând  un preţ mult mai scăzut.

Se confirma pe zi ce trece că pentru Primăria Carei Locuinţele Sociale sunt de fapt o afacere.  Mai ales când construieşte imobile ca Locuinţe Sociale pe care le atribuie apoi  cu dedicaţie pentru favoriţi.  Până şi familia Spaţiu Locativ din Primăria Carei a alocat un  apartament pentru fiica lor în noile blocuri construite ca şi Locuinţe Sociale pe strada Tireamului.

Primăria Carei permite construirea de locuinţe ilegale , fapt ce se afirmă deschis, fără a se ruşina că există astfel de situaţii. Este  cazul locuinţelor de pe strada Bălţilor dar cazuri similare sunt şi pe strada Dr.Marinescu.

Conducerea Primăriei Carei se foloseşte de necazul oamenilor care au nevoie de locuinţe sociale pentru a-şi atinge scopurile. Consilierii majoritari au fost felicitaţi de Kovacs Eugen sau Jeno pentru că ,,nu se sperie de 300 de semnături,,  ale unor contribuabili oneşti care au venit la Primăria Carei de 2 ori pentru a protesta împotriva intenţiilor primarului pentru  zona lor de domiciliu.

http://www.buletindecarei.ro/2018/04/300-de-careieni-cer-respect-siguranta-si-respectarea-legii-primarul-din-carei-catre-consilieri-felicit-acei-consilieri-care-nu-se-sperie-de-300-de-semnaturi.html

La şedinţa CL din data de 3 iulie 2018, a fost introdus pe Ordinea de Zi un referat legat de informarea privind situaţia negocierilor pentru cumpărarea de teren pentru construcţia de locuinţe sociale.

Priviţi  înregistrarea video cu dezbaterile pe marginea documentelor oferite….

https://www.youtube.com/watch?v=LRAMfVeessg&feature=youtu.be

precum şi documentele oficiale….

 

Locuinţele sociale  sunt o prioritate pentru Primăria Carei în condiţiile în care va trebui să renunţe la clădirile monument istoric din centrul oraşului unde a cazat asistaţii sociali.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu