Garda de Mediu şi Parcul Dendrologic Carei

• publicat la: 22 iulie 2018
Garda de Mediu şi Parcul Dendrologic Carei

Garda de Mediu comisariatul Satu Mare spune că mormanele de moloz depozitate în Parcul Dendrologic nu au produs pagube. Deci dacă nu produc pagube mormanele de moloz  se pot depozita în Parcul Dendrologic  de către oricine? Sau doar de către cei …aleşi?

La data de 21 aprilie 2018 Buletin de Carei a semnalat existenţa în Parcul Dendrologic a unor mormane de moloz ce proveneau de la lucrări de construcţii. Sperăm  că nu de la casa aflată în renovare, din apropiere.

Mormane de moloz  depozitate luni de zile în incinta unui Parc Dendrologic pe deasupra şi monument istoric?

Primăria Carei a angajat un administrator al parcului în persoana agronomului Venig, soţul consilierei UDMR din CL, care ar trebui să nu permită astfel de depozitări de moloz în Parcul Dendrologic.

Garda de Mediu a emis un comunicat în luna mai prin care afirma că au fost aduşi 10mc de pământ pentru …întreţinerea parcului dar …nu se ştie prin ce artificiu au poposit în parc şi materiale solide de diferite compoziţii. Adică resturi din lucrări de construcţii!  Garda de Mediu scrie că nu au fost produse pagube deci…liber la depozitare de moloz în Parcul Dendrologic?

Garda de Mediu a impus în luna mai finalizarea ,,lucrărilor de întreţinere şi eliminarea materialelor solide şi resturile rezultate în cel mai scurt timp,,.

Suntem la final de iulie dar lucrările cu pricina sunt departe de a fi finalizate.

De fapt se împrăştie în Parcul Dendrologic monument istoric grămezile de moloz cu tot cu resturile de la  ,,materialele solide,, cum denumeşte Garda de Mediu molozul provenit din lucrări de construcţii.

Priviţi lucrările de specialitate efectuate în Parcul Dendrologic Carei administrat de un agronom.

Cine din conducerea oraşului nu iubeşte Parcul Dendrologic Carei?

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/05/garda-de-mediu-comisariatul-judetean-satu-mare-atentioneaza-primaria-carei.html

 

Lasati un comentariu